itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cambio Healtchare systems AB

Vad säger våra medarbetare?

Åsa Bengtlars

Verksamhetskonsult

Viktor Jernelöv

Senior Technical Project Lead

CASPAR RAARUP

Systemutvecklare

Jag har tidigare arbetat som legitimerad sjuksköterska på en akutvårdsavdelning. Tidigt i mitt jobb växte ett intresse för att förstå andra områden inom vården och jag började studera medicinsk teknik vid KTH. Detta gjorde jag samtidigt som jag arbetade som sjuksköterska och min kunskap inom medicinteknikområdet växte och detta i samklang med min praktiska och kliniska erfarenhet av vården.

Jag har ett stort intresse för människor och hälsa och på fritiden umgås jag gärna med mina vänner, familjen och tränar. Mitt största intresse just nu är skidåkning både utför och längd.

Jag arbetar som verksamhetskonsult, ett arbete som innebär att arbeta nära våra kunder ute i vården. Just nu arbetar jag framförallt i en utav COSMICs alla moduler – nämligen läkemedelsmodulen. Arbetet som verksamhetskonsult är mycket varierande. En vanlig dag på jobbet kan innebära att jag testar vår produkt, utbildar, leder workshops, konfigurerar produkten så att kunden kan tillgodose den största nyttan av produkten.

Att börja arbeta på företaget Cambio Healthcare kändes som ett självklart val, eftersom jag arbetat som slutanvändare i en av företagets produkter, COSMIC. Jag får ständigt möta nya människor och har fantastiska kollegor. För att ha kul på jobbet är en självklarhet för mig.

Jag läste medicinsk informatik på KI/KTH vilket ledde mig in på E-hälsospåret. Efter högskolan arbetade jag som konsult under några år där jag hade olika uppdrag inom E-hälsa, både nationellt och internationellt. Jag längtade dock efter att se konkreta resultat av det jobb jag gjorde, så därför hamnade jag på Cambio där jag haft min hemvist de senaste tre åren.
Här jobbar jag med att öka nyttan för vårdpersonal och patienter genom att integrera Cambio COSMIC med andra system och tjänster, samt även bidra med kunskap från Cambio COSMIC-sidan vid utveckling av nya nationella initiativ. Problemanalys och -lösning, modellering, kravhantering och inte minst kommunikation är alla centrala komponenter i min roll, vilket passar mig utmärkt!

Utanför jobbet umgås jag med kompisar och min sambo och försöker hinna njuta av en runda i löpspåret då och då. Jag är även stolt Djurgårdare och följer dem så ofta jag kan!

På gymnasiet läste jag naturvetenskap med inriktning matematik/data. Sedan flyttade jag till Linköping 2004 då jag började plugga datavetenskap (C-programmet) på LiTH. När jag började på Cambio hade jag redan 7-års erfarenhet från två tidigare jobb (Xcerion och Arris) där jag haft någorlunda liknande arbetsuppgifter som de jag har nu.

Jag har ett stort spelintresse och ser mig själv som en gamer. Jag spelar därför mycket tv-spel men gillar även traditionella brädspel. Jag gillar att programmera även utanför jobbet då jag tycker det är väldigt kul att programmera spel. Det är extra kul när man programmerar till olika enheter som t.ex. mobiltelefoner och tablets då jag även har ett stort teknik- och prylintresse i allmänhet. När jag ska vara mer fysiskt aktiv så är det innebandy och discgolf som gäller.

Jag jobbar som utvecklare på Cambio och hjälper till att realisera våra nya produkter. Om jag skulle beskriva en vanlig arbetsdag så handlar det oftast om att implementera visionen som våra designers har för våra nya produkter. Det är väldigt kul och givande att få vara med att forma en produkt. Just nu sitter jag mest med språk som Javascript, Java och HTML.

Mitt programmeringsintresse började tidigt. Jag har alltid gillat den kreativa aspekten i att man kan skapa precis vad man vill. När man var liten så älskade jag Lego men när man blev för gammal för det så tog programmering av spel och hemsidor över.