itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni Sweden AB

Eterni är ett norskt snabbväxande kompetensföretag som grundades 2011. Eterni är idag ett av Norges ledande bemanningsföretag med en omsättning på ca 1 Mdr NOK. Strategin är att etablera Eterni i alla nordiska länder och nu har turen kommit till Sverige.

Eterni Sweden är jobbskaparna som nu etablerar sig på den svenska marknaden. Vi är ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Vi kommer inte att ha ett stort huvudkontor i Stockholm, vi kommer inte att ha något huvudkontor överhuvudtaget. Vårt fokus är lokalt. Vi har som ambition att ha en snabb tillväxt, med en hög lokal närvaro på många orter i landet, med våra kunder i fokus.

Vår tillväxtstrategi är att förvärva fina lönsamma bolag med gott rennomé i kombination med organisk tillväxt. Eternis samlade kompetens uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio års erfarenhet från branschen.

Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.

Bransch

Bemannings-, rekryteringsbolag

Anställda

190

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Klarabergsviadukten 70, 111 64

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Eterni Sweden AB

Embedded Software Application Engineer

Göteborg - 32 dagar kvar

Läs mer

Eterni söker C++ programmerare

Växjö - 32 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Eterni Sweden AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor