itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Intro om Microsoft Dynamics AX

Affärssystem

Om man vill lyckas i dagens affärsvärld, investera i rätt system. Ett av de bästa på marknaden är Microsoft Dynamics AX 2012 R3, som nyligen uppdaterats väsentligt. Det är ett fantastiskt verktyg när det kommer till ERP (Enterprise Resource Planning), eller så kallade affärssystem. De binder ihop de olika delarna av ett företag, relaterar till varandra och ger sedan en konklusion. Allt beror på vilka delar man väljer att använda, och hur man ställer dem mot varandra.

Molnet

Många personer använder idag mobila enheter för att arbeta. Det traditionella kontoret där alla sitter på sin egen stol existerar inte alltid idag. Samtidigt använder man sig allt mer av molntjänster, antingen som en permanent plats för data eller som en mycket viktig backup. Därför måste även affärssystemen hänga med, något som man verkligen kan se med Microsoft Dynamics AX 2012 R3. Faktum är att det är det första affärssystemet att erbjuda sina tjänster via molnet, något som speciellt multinationella företag kommer att kunna dra nytta av.

En anledning till att man använder sig av affärssystem är för att kunna ge kunderna en bättre service. Snabbare leveranser, korrekta ordrar, korrekt information och mycket mer som gör att ett företag växer i både klientel och gott rykte. Återigen är detta något som Microsoft tagit fasta på. Man har optimerat produktionsprocessen och reaktionsmöjligheterna, samt tagit fram väl fungerande appar som är specifika för företaget. Detta leder till ett djupare samarbete med kunderna, i dagens konkurrens måste man måna om sina klienter. De allra flesta är också aktiva på sociala nätverk och affärssystemet hjälper företagen att nå ut även här till kunderna.

Eftersom allt kan kopplas mot varandra, oavsett vilka moduler eller tabeller man än använder, så kan man snabbt se var man måste sätta in sina resurser. I den nya upplagan Microsoft Dynamics AX 2012 R3 kommer det att bli ännu lättare att flytta data, så kallad migrering. Det hela kommer att vara mer företagsfokuserat samtidigt som man mer än någonsin kan anpassa det till sin bransch, vilket gör det ännu mer effektivt.

Målgrupp

Många av de företag som använder sig av Microsoft Dynamics AX 2012 R3 är lite större, även om flera mindre företag kan dra stor nytta av det. Men när man växer, speciellt när man är verksam i olika delar av landet eller världen, så måste man ha ett bra affärssystem där man snabbt kan se de olika delarna av verksamheten och samarbeta med varandra. Genom att kombinera med molntjänster så har Microsoft lyckats mycket väl med detta.

Vi på Senterprise mäklar fram några av marknadens bästa konsulter och konsultbolag inom Microsoft Dynamics familjen. Läs vidare