itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Microsoftspecialist inom Open Source?

Med handen på hjärtat. Kunde du föreställa dig att Linux någonsin skulle kunna användas i samma meningsfras som Microsoft utan något “kontra/versus”. Tiderna har förändrats.

Microsofts tillkännagivande under onsdagen indikerar återigen att Microsoft är ett djärvt och flexibelt företag som faktiskt vågar ändra åsikt. Ändringen innebär att Microsoft öppnar kärnan i .NET-stacken vilket i sin tur innebär .NET utvecklaren redan idag faktiskt kan välja mellan att köra sina applikationer i antingen Windowsserver eller på en Linuxserver. Flytten sägs vara ett försök att bredda Microsoftspecialistens utvecklingsmöjligheter då ändringen gör .NET plattformsoberoende.

Med över en miljarder enheter på marknaden idag, har utvecklare eftersökt smartare verktyg som riktar sig mot olika formfaktorer och plattformar än en bara ett enskilt. Vi på Senterprise ser ett växande intresse för Open Source bland Microsoftspecialister. Det kommer bli ytterst kul att följa Microsofts utveckling. Läs mer om våra ITjobb på Senterprise hemsida!