itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rekrytera COBOL-utvecklare Stockholm

När det kommer till att nå ut till COBOL-utvecklare så är IT-jobb.se en mycket bra plattform. Här kan arbetsgivare platsannonsera efter utvecklare i Stockholm och övriga landet.

Efterfrågan på erfarna utvecklare inom COBOL är mycket hög och väldigt många företag och myndigheter söker med ljus och lykta efter rätt kandidater. COBOL som programmeringsspråk används flitigt inom exempelvis försvaret, finansiella tjänster, HR-tech och olika typer av affärssystem. Namnet är en förkortning av COmmon Oriented Business Language.  

När du platsannonserar efter denna typ av kompetens är det av största vikt att du skriver en tydlig och säljande annons. De flesta personer med denna typ av kompetens sitter på ett arbete idag och blir ständigt uppvaktade av olika rekryteringsföretag och headhunters.

Fundera kring dessa frågeställningar innan du skriver din platsannons:

Vad kan vi som arbetsgivare erbjuda?
Hur ligger vi till lönemässigt?
Finns möjlighet att arbeta hemifrån?

Då konkurrensen är hög gäller det att sticka ut och verkligen få fram sina fördelar på ett tydligt sätt. ITjobb.se erbjuder gratis rådgivning kring utformande av platsannonser när man annonserar. Vi har under åren hjälp många arbetsgivare att hitta rätt kandidat och kandidater att hitta sin nästa drömarbetsgivare.

Behöver du hjälp med att hitta din nästa medarbetare? Tveka inte på att kontakta oss redan idag på 08-67 87 420 eller info@itjobb.se.