itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

1st line support till globalt bolag inom fordonsbranschen - Södertälje

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

1st line support till globalt bolag inom fordonsbranschen - Södertälje

Dina arbetsuppgifter

I rollen som 1st line support är du användarnas första kontakt när det kommer till tekniska problem. Du kommer ta emot ärenden via telefon och mail samt dokumentera och registrera ärenden i ärendehanteringssystemet Service Center 3. Du kommer arbeta med kontohantering i Active Directory och felsökning i Windowsmiljö samt kundspecifika applikationer. För att supportera användarna kommer du använda fjärrstyrningsverktyg och din bästa problemlösningsförmåga!

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen trivs du med att supportera användare på ett pedagogiskt och professionellt vis. Du brinner för IT och teknik och motiveras av att leverera en högklassig service. Vidare ser vi att du är ansvarsfull och en engagerad problemlösare.

I rollen finns det utrymme för att arbeta med egna projekt och förbättringsarbeten, där av ser vi gärna att du drivs av utvecklingmöjligheterna. Du är duktig på att komminucera, både på svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer supportera användare globalt.  
 
Krav:

  • Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT-support

  • Active Directory

  • Windows

  • Office365

  • IT-relaterad gymnasieexamen eller motsvarande utbildning

  • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift.

Meriterande:

  • ServiceNow

  • Telefonvana

  • Körkort

  • Bor i Söderort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
1st line support till globalt bolag inom fordonsbranschen - Södertälje

Centric Professionals AB