itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Erfaren infrastrukturtekniker

Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Erfaren infrastrukturtekniker

Dina arbetsuppgifter

Härligt att du vill veta mer om tjänsten. Rollen som supporttekniker i det tredje ledet varierar i arbetsuppgifter, också beroende på vilken av våra spännande kunder du hamnar hos. Du kommer tillsammans med ett team vara med och ansvara för IT-miljön. Ni arbetar för att utveckla och förbättra infrastukturen. Du kommer arbeta med felsökning av komplexa incidenter och fördjupa dig i kundens olika system och applikationer.

Det mest spännande med tjänsten är att den ena dagen aldrig är den andra lik. Vem vet, du kanske implementerar applikationsförbättringar ena dagen, och förvaltar servrar den andra? Möjligheterna är oändliga!

Din profil och kvalifikationer

Som IT-konsult på Centric är du nyfiken och flexibel. Du motiveras av att utvecklas och bedriva den bästa typen av service. Samtidigt drivs du av att lösa tekniska och komplicerade incidenter. Genom din sociala förmåga kan du enkelt beskriva komplexa IT-relaterade problem för människor med olika typer av teknisk bakgrund. Du är en lagspelare av rang, men har samtidigt inga problem att arbeta självständigt. Du är en problemlösare som analytiskt och strategiskt kan ge förbättringsförslag och support när det väl gäller.
 
För att passa i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

 • Arbetat cloudbaserat i Microsoft Azure

 • Administration i Azure Portalen

 • Erfarenhet av underhåll och drift av Windows server

 • Lång erfarenhet av felsökning i Microsoft 365

 • SCCM

 • Active Directory

 • Active Directory GPO

 • Exchange AdminCenter

 
Det är även meriterande om du har erfarenhet av:

 • Implementering av nya system

 • Administrerat databaser som exempelvis MySQL, MSSQL eller Oracle

 • Citrix

 • Linux


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Erfaren infrastrukturtekniker

Centric Professionals AB