itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren systemutvecklare

Ansök nu

Erfaren systemutvecklare

Har du några års erfarenhet av att jobba med frontend, backend eller båda? Vi fortsätter bygga vårt team och söker nu systemutvecklare som har arbetat några år i branschen och som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder att ta fram hållbara lösningar med hjälp av mjukvara.  

Jobbeskrivning 

Som konsult har du möjlighet att arbeta med problemlösning och programmering i olika uppdrag i en mängd olika miljöer. Tekniken är vår drivkraft och vi arbetar helst i team. 

Vi jobbar inom flera branscher och erbjuder våra tjänster i allt ifrån rådgivande form till utveckling och support. Du har uppdrag lokalt och om du vill finns möjlighet att arbeta med såväl nationella som internationella projekt. 

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet inom givna förutsättningar. Till din hjälp har du stöttande kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskap med.  

Vem söker vi? 

Vi tror att du arbetat som systemutvecklare i minst 4 år och att du har en relevant högskoleutbildning, alternativt bred dokumenterad erfarenhet av systemutveckling. Du har förmågan att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar, och kommunicera detta på både affärsmässig och teknisk nivå. Eftersom vi brinner för agila utvecklingsmetoder så ser vi gärna att du också gör det. 

I våra uppdrag använder vi ofta C# .NET, Java, Python, och/eller C/C++. Har du dessutom erfarenhet av att jobba mot AWS, Azure eller Google Cloud är detta meriterande. Om du tycker det är viktigare hur något är skrivet än vilket språk det är skrivet i kommer du att trivas hos oss!  

Du är prestigelös och har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande. Du gör ditt bästa i teamet genom att vara en god kollega. 

Vi har kunder både i Sverige och utomlands, därför är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.   

Vad erbjuder vi? 

Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.  

Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete. 

Vi jobbar hållbart i alla perspektiv, både internt och externt, socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt och ser ditt bidrag till vår vision som mycket värdefullt. 

Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag. 

Om Data Ductus  

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi närmare 80 medarbetare. 

Om tjänsten 

Ort: Uppsala 
Omfattning: Heltid 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Frågor 

Kontakta gärna Ida Morota om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ida enklast på mail: Ida.Morota@dataductus.se  

Ansökan 
Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande. 

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Erfaren systemutvecklare

Data Ductus