itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior dataanalytiker till ett välkänt bank- och försäkringsbolag

Ansök nu

Junior dataanalytiker till ett välkänt bank- och försäkringsbolag

Vi söker just nu dig som är motiverad till att utvecklas som junior dataanalytiker. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är nyexaminerad eller har ett par års erfarenhet inom yrket. Du kommer bli en del av teamet som jobbar på Financial Crime Prevention-avdelningen och vara en viktig del av ett AML-program. Är du analytisk, kommunikativ och duktig på att samarbete ser vi att du är en bra match för denna tjänst! Ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag - intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Ta chansen att börja eller utveckla din karriär inom dataanalys som Junior Dataanalytiker. Vi hjälper just nu vår kund, som är en välkänd bank och försäkringsbolag, med denna rekrytering. Tjänsten kommer inledas som ett konsultuppdrag via oss på Academic Work men på sikt är ambitionen att anställningen går över till en direkt anställning hos vår kund. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler på Gärdet och arbeta kontorstider.

I rollen som Junior Dataanalytiker kommer du ge stöttning i ett större AML program som vår kund bedrivit sedan 2020. Du kommer att tillhöra avdelningen Finanical Crime Prevention som dagligen jobbar med penningtvätt, bedrägeri och säkerhetsfrågor. Teamet består av cirka 40 personer i olika åldrar, erfarenhetsnivå och befattningar vilket gör att du kommer in i ett varierande team - men där gemensamma nämnaren är hög sammanhållning och viljan att ha roligt på jobbet.

Du erbjuds

 • Möjligheten att få in foten på ett attraktivt och välkänt företag
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work som följer upp din trivsel och utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i tätt samarbete med seniora dataanalytiker med att gå in i olika datakällor och system för att hämta och ta fram information. Informationen och de siffror du hämtat kommer du sen diskutera och analysera. Slutligen för du in relevant information i bankens modeller och system.

Vi söker dig som Vi söker dig som har

 • Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, matematik, teknik eller ingengör eller utbildning vi bedömer likvärdig
 • Erfarenhet av att skriva skript (SQL, Power Queary, Splunk eller liknande)
 • Erfarenhet av att presentera data och information
 • Flytande kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då detta används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

 • Erfarenhet av arbete i finansbranschen
 • Erfarenhet av att hantera stora mängder data
 • Erfarenhet av machine learning
 • Erfarenhet av analytiska verktyg (Power BI, Splunk, ElasticSearch eller liknande)

Som person ser vi att du är kommunikativ, analytisk, driven och ambitiös samt har bra samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: Omgående - så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gärdet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior dataanalytiker till ett välkänt bank- och försäkringsbolag

Academic Work