itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Senior Integrationsspecialist

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

Senior Integrationsspecialist

Området systemintegration växer idag och blir mer betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där vi verkar inom ett område som är avgörande för våra kunders affärsutveckling och framgång.

Som Senior Integrationsspecialist på iBiz

I rollen som Senior Integrationsspecialist är du involverad i olika projekt hos våra kunder där du arbetar med utveckling av integrationslösningar. Du utgör en del av ett team bestående av en eller flera integrationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare, vilka dessutom är några av Nordens främsta specialister inom området systemintegration. iBiz Solutions har kunder inom en rad olika branscher, allt från detaljhandel, finans, hälsa och industri. Hos oss blir du en expert inom Microsofts plattformar BizTalk och Azure, och lever upp till vår vision om att vara förebild inom systemintegration i Norden.

Vad vi söker hos dig

Du har arbetat som systemutvecklare inom .NET eller Java och har erfarenhet från konsultrollen. Meriterande är om du har arbetat med Microsoft BizTalk och/eller Azure. Du läser och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

På iBiz Solutions lägger vi stor vikt vid din personlighet men värdesätter även din erfarenhet och ditt intresse för systemintegration. Det är att värdefullt att du uppskattar en nära dialog med kund, är självgående och kommunikativ för att lyckas i rollen.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Senior Integrationsspecialist

Advania