itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior scrum master till Trafikförvaltningen

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2023-10-06

Ansök nu

Senior scrum master till Trafikförvaltningen

Varje dag reser närmare 800 000 personer med den allmänna kollektivtrafiken i Stockholm. Höga krav på en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik innebär höga krav på IT. Tycker du om att arbeta med människor och vill du vara med och påverka? Då kan det här vara rätt möjlighet för dig!

Inom trafikförvaltningen IT bygger vi starka team som kan lita på varandra, professionellt och kollegialt. För att kunna bygga dessa team vill vi ha ledare som arbetar både med strukturer och människor. Vi har valt att placera detta ansvar inom scrum master-rollen och letar nu efter dig som vill jobba med detta hos oss. Just nu söker vi en scrum master till vår enhet Digitala kanaler.

Om tjänsten

Teamen på Trafikförvaltningen är små och lättrörliga och agerar i en större komplex miljö både tekniskt såväl som organisatoriskt. I din roll som scum master hos oss på Digitala kanaler har du ett teamledaransvar för ett team. I ansvaret ligger även metodikansvar, ledning av workshops, coachning inom agila arbetssätt mm. Du kommer till gruppen Digitala kanaler som består av ca 60 medarbetare fördelat över kanalerna App, webb, publika API:er och digitala skyltar. Vi arbetar enligt agila principer och med stor öppenhet och samarbete över teamen.

I din roll som scrum master kommer du även att jobba med:

  • Rekrytering och uppbyggnad av team

  • Coachning och stöd till teammedlemmar samt effektivisera samarbete mellan team

  • Ekonomiskt uppföljningsarbete tillsammans med produktägare

Trafikförvaltningen och vi på Digitala kanaler bygger vidare på vår produktorganisation där du får vara med i förvandlingen från teknik - till produktorienterad organisation. I detta ligger att flytta tekniska team till att bli produktleveranser. Här får du arbeta med ett framåtlutat arbetssätt där fokus ligger på agilt och utforskande. För oss är det viktigt med tilltro och samarbete, vilket vi tänker mycket på genom att inkludera varandra, hitta på roliga saker tillsammans och fortsätta utveckla och utvecklas.

Vad vi söker efter

Vi letar efter dig som har erfarenhet kring arbete med teamdynamik, gärna i kontexten av större organisationer. Du har aktuell och praktisk erfarenhet av arbete med team i konkreta frågeställningar och du coachar och leder medarbetare i deras dagliga arbete.

Vidare har du:

Högskole-/yrkeshögskoleexamen eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser också att du har arbetat i ledande roll, tex teamlead inom IT kopplat mot agila arbetssätt och produktutveckling. Vidare har du aktuell och praktisk erfarenhet av arbete med agila processer och metoder.

Meriterande

  • Certifiering som scrum master

  • Kunskap om workshopmodeller och vana av att leda workshops som en del av grupputveckling

  • Erfarenhet av arbete med kundtillvända system (såsom app, webb)

  • Praktisk erfarenhet av arbete i Jira (eller liknande projekt- och ärendehanteringssystem)

Vårt koncernspråk är svenska vilket ställer krav på att du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Startdatum enligt överenskommelse

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag - den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Pia Boström, 0703-146866, Anki Snis, 0703-77 59 69. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar. Ansökan sker via vår hemsida, SÖK HÄR, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Sista ansökningsdag är 2023-10-06. Då vi intervjuar löpande ber vi dig inte vänta med att söka tjänsterna. Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Senior scrum master till Trafikförvaltningen

Experis AB