itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Systemtekniker MDM - Mobila enheter

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Systemtekniker MDM - Mobila enheter

Dina arbetsuppgifter

Som systemtekniker kommer du tillhöra ett erfaret team som arbetar inom området IT-arbetsplats och där du kommer arbeta inom hanteringen av mobila enheter.
Du ansvarar för drift, förbättring och utveckling inom detta område, vilket kan innebära att hantera eller utveckla befintliga mobila enheter i systemet, implementera fler typer av klienter och deltaga i projekt relaterat till detta område. Det är mycket höga säkerhetskrav i kundens miljö och i MDM-miljön finns det flertalet enheter som är kritiska vilka även de behöver manageras och utvecklas på bästa möjliga sätt för både driftsäkerhet och användarvänlighet.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter fler användningsområden för MDM-miljön och det blir upp till dig att lyssna in på de behov som finns inom verksamheten, se vilka förbättringsmöjligheter som finns och därefter implementera med samma höga säkerhetskrav. 
 
Vidare kommer du att ansvara för att säkerställa stabilitet, säkerhet och prestanda samt managering av MDM-servrarna.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser att du har:

  • Flera års erfarenhet av liknande arbete inom IT

  • Erfarenhet av MDM-system, t.ex. xenmobile, intune, jamf m.m.

  • God erfarenhet av iOS

  • God erfarenhet av serverdrift (Windows)

  • Service- och resultatorienterad

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

 
Meriterande:

  • Erfarenhet av Xenmobile

  • Erfarenhet av GPO (antingen administrativt, skapa nya eller förvalta)


Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Systemtekniker MDM - Mobila enheter

Centric Professionals AB