itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Specialist - Uppsala

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Teknisk Specialist - Uppsala

Söker du en utmanande roll som Teknisk Specialist, där du har möjlighet att utveckla dina projektledningsambitioner? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker en Teknisk Specialist till vår kund i Uppsala. Kunden är ett av Nordens ledande techföretag, specialiserad på segmentspecifik mjukvara och dataplattformstjänster. Deras mjukvara är designad och baserad på deras omfattande branschkunskap och djupa expertis.

ARBETSUPPGIFTER:

Du blir del av ett team med tekniska specialister och lösningsarkitekter, där du får möjligheten att lära dig och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Din roll kommer att inkludera att projektledning, patcha och uppdatera deras produkter, samt lösa tekniska problem i produktinstallationer hos våra kunder.

I denna roll erbjuds du en flexibel hybrid arbetsmodell, som en del av kundens kultur och sätt att arbeta. Du erbjuds professionell tillväxt, meningsfulla projekt, öppen kultur och en enastående balans mellan arbete och privatliv. Du får möjlighet att skapa framtiden för en växande och viktig sektor.

VI SÖKER DIG SOM:

 • Du har en universitetsexamen inom ett relevant område, kombinerat med flera års arbetslivserfarenhet. Eller andra relevanta erfarenheter.
 • Du har erfarenheter av att installera webbapplikationer i Windows Server-miljö.
 • Du har erfarenhet av HTTP-hosting och teknisk felsökning.
 • Brinner för att leverera utmärkt kundvärde genom att ha ett intresse för detaljerna, såväl som för att lösa kundutmaningar genom att tillämpa kundaffärslogik i leveranser.
 • Har en bevisad meritlista för att leverera med kvalitet samt med flexibilitet, när omständigheterna förändras.
 • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person tror vi att du är en lagspelare, som tar handling samt visar ansvar för att organisera ditt arbete och lösa dina uppgifter. Med agila end-to-end utvecklingsprocesser kommer du att fortsätta att både läras av och coacha dina kollegor, så kommunikation är betydande. 

MERITERANDE ERFARENHETER:

 • SysOps och DevOps
 • Projektledning
 • YAML och Octupus deploy
 • IT-säkerhet och nätverk
 • Drift och underhåll av SQL-server

INFORMATION:

Omfattning: 100%
Placering: Uppsala, hybrid remote
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller rollen som konsult är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Teknisk Specialist - Uppsala

Tavana IT AB