itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Virtualiseringsspecialist till SAAB

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Virtualiseringsspecialist till SAAB

Dina arbetsuppgifter

Som virtualiseringsspecialist kommer du att till höra Group IT som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer. Arbetet innefattar att analysera, strukturera, vidareutveckla och implementera den infrastruktur och tjänster som matchar organisationens behov.

Huvudinriktningen i tjänsten är att arbeta med incident- och problemprocessen för att förvalta och effektivisera tjänsten. Du kommer även att arbeta med att säkerställa kvalitet och säkerhet i processer och projekt med avseende på tjänsteleverans inom driftsområdet.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker efter dig som trivs i en roll där du får vara med och göra skillnad genom rätt prioriteringar och att identifera förbättringsmöjligheter. Du har tidigare arbetat i storskaliga miljöer som exempelvis infrastrukturspecialist eller virtualiseringsspecialist.

Du har ett brinnande intresse för ny teknik och du delar gärna med dig av din kunskap. Du trivs med att skapa relationer och ger ett förtroendegivande och trovärdigt intryck. Du är driven i ditt arbete och har en positiv inställning till förändring och vill fortsätta utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande roll

  • Relevant högskoleutbildning

  • Erfarenhet av drift och förvaltning inom större virtuella miljöer

  • Hög kunskap inom VMware, Citrix och Hyper-V

  • Hög kunskap inom Windowsklienter - både virtuella och fysiska

  • Hög kunskap inom Windows 10 operativssytem och arkitektur

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
Virtualiseringsspecialist till SAAB

Centric Professionals AB