itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Webb-/Systemtekniker sökes till Världsnaturfonden WWF!

Ansök nu

Webb-/Systemtekniker sökes till Världsnaturfonden WWF!

Har du en för rollen passande utbildning och några års arbete inom IT och support? För dig som har det rätta drivet och letar efter en tjänst där du tar ansvar i förvaltningsarbetet väntar här en spännande utmaning! Hos Världsnaturfonden WWF kommer ditt meningsfulla arbete att göra skillnad – på riktigt.

Om tjänsten

Perido söker en driven webb-/systemtekniker till vår kund, Världsnaturfonden WWF – en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer som kämpar för att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Denna tjänst har sin placering i fantastiska miljöer vid Ulriksdals slott i Solna.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillhöra WWF:s IT-funktion och självständigt arbeta med att utveckla WWF:s digitala plattformar. Det ställer krav på att du med ett praktiskt sinne har förmågan att se vad som behöver göras och inte tvekar på att driva igenom en förändring där du ser att ett förbättringsområde finns. Arbetet sker också såklart i nära samarbete med dina närmsta kollegor på IT-funktionen som i dagsläget består av tre skickliga kollegor med olika ansvarsområde. Du kommer även jobba med Online Manager för Insamling och Kommunikation.

Mer specifikt innebär tjänsten bland annat:

 • Teknisk support och användarhantering för organisationen. Detta inkluderar arbete kring WWFs plattformar med uppföljning av att god säkerhet uppnås för bl.a. IT-, insamlings- och kommunikationssystemen.

 • Tillsammans med teamet på IT-funktionen arbeta fram förvaltningsplaner och systemkartläggning för organisationen.

 • Support och utveckling samt användarhantering av kommunikations- och insamlingssystem, som t.ex. nyhetsbrevsystem.

 • Tillsammans med webbteamet jobba med support för wwf.se. Sidan är byggd i WordPress.

 • Vid behov kunna ge stöd åt IT-funktionens övriga arbetsområden som bl.a. IT-support.

Dina egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har ett starkt driv och att känner ett stort ansvarstagande vad gäller de uppgifter du tar dig an. Ditt genuina teknikintresse gör dig till en nyfiken och produktiv medarbetare. Du ser möjligheter framför dig, är operativ och tvekar inte på att komma med förbättringsförslag vad gäller WWF:s digitala plattformar. Vidare kan du kombinera det analytiska med det praktiska och besitter förmågan att strukturera, planera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Till sist, utöver att du kan arbeta självständigt så ser vi det som självklart att du också trivs med att arbeta nära människor samt att du har en mycket god samarbetsförmåga med en serviceminded och positiv framtoning!

Här väntar en fantastisk möjlighet att utvecklas inom en organisation där många trivs och stannar länge, som dessutom arbetar för en sådan god sak som att stärka världens natur.

Om du det är just dig vi letar efter är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning.

 • Några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

 • Förmågan och gillar att ta egna initiativ.

 • Ett driv för att arbeta med support och är service-inriktad.

 • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Plus i kanten:

 • Erfarenhet av att ha jobbat med Microsofts molnplattformar, e-postmarknadsföring, WordPress och html.

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag i 2-3 månader genom Perido, därefter möjlighet till överrekrytering till Världsnaturfonden WWF. Tillträde omgående.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via Periodo's hemsida:

Webb-/Systemtekniker sökes till Världsnaturfonden WWF! – Perido

Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Du kan också kontakta ansvarig rekryterare på amanda.delven@perido.se. Ange tjänsten referensnummer 33706 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Snabbfakta

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: omgående
Kategori: IT/Teknik
Referens: 33706

OBS - Vi tar ej emot ansökningar via WWF's karriärssida utan hänvisar kandidater till länken:

Webb-/Systemtekniker sökes till Världsnaturfonden WWF! – Perido

Dela detta jobb

logo
Webb-/Systemtekniker sökes till Världsnaturfonden WWF!

Världsnaturfonden WWF