itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

1st line supporttekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

1st line supporttekniker

Dina arbetsuppgifter

I rollen som first line support kommer du att ha varierande dagliga uppgifter. Du är den första kunderna når när de ringer eller mailar in sitt ärende och det är därför viktigt att vara serviceminded och en problemlösare.

Allmänna arbetsuppgifter är att ta emot och registrera ärenden, kategorisera och lösa de problem du kan via telefon eller mail. Du driver ärenden och löser dem självständigt. När det behövs eskalerar du ärenden till nästa nivå så att de hamnar hos rätt person. Du jobbar i applikationer såsom Windows, Office, Outlook och ärendehanteringssystem.

Din profil och kvalifikationer

Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driver ditt arbete framåt på ett kommunikativt sätt. Med en positiv attityd antar du, och löser, de problem samt utmaningar du stöter på i rollen. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta kunden i fokus.

Krav

  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning IT/teknik

  • Tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta inom support eller kundtjänst

  • Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift

  • Goda kunskaper i Microsoft, Office 365


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
1st line supporttekniker

Centric Professionals AB