itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

2nd line technical video support

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

2nd line technical video support

Dina arbetsuppgifter

 • Supportera kunders lösningar under hela avtalsperioden genom att löpande ha samarbete och dialog med kunden och kundansvariga samt fånga upp kundbehov/krav och föra den vidare till kundansvariga.

 • Stötta befintliga kunder genom att fånga upp och föreslå lösningar i form av konsulttjänster och verktyg för kundmötet baserat på kundbehov och vad som händer på marknaden.

 • Fånga upp kundinsikter kopplat till kundmötet och teknik, samt dela med sig av dessa till olika intressenter som kunder, kollegor och produktutvecklingsteam.

 • Support av både egen tjänst inkluderat end-points men även kundplacerad utrustning.

 • Support av tjänster och hårdvara med fokus på Cisco och Pexip.

 • Arbete med säkerhetsklassade kunder (säkerhetskontroll kommer att genomföras).

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du är en driven och kundorienterad person med starkt intresse för support och teknik. Du har en förvaltande personlighet och känner en tillfredsställelse när du tillsammans med våra kunder får både deras och vår affär att växa och/eller utvecklas. Du strävar efter att få dina kontaktpersoner hos kunden att bli hjältar inom sin egen organisation genom att vägleda och stötta användare som leder till effektivare och mer kvalitativa möten.
 
Din erfarenhet

 • Relevant utbildning vid gymnasium/universitet/YH, t ex dokumenterad erfarenhet av arbete med nätverk, UC, video end-points och collaboration, Webex, Pexip Infinity eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet

 • Minst två (2) års erfarenhet av arbete support på 2nd line. Aktuell arbetslivserfarenhet inom området är meriterande.

 • Erfarenhet av att ha arbetat med kundmötet på olika sätt – inom kundtjänst/kundservice, i en supportroll med inriktning mot implementation, kollaboration, grundläggande kompetens inom nätverk etc.

 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i/med någon av de lösningar vi levererar – t.ex.  Cisco collaboration infrastruktur eller Pexip Infinity.

 • Goda kunskaper och kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

 • Språkkunskaper i finska, norska, danska, eller baltiska språken är meriterande.

 
Dina personliga egenskaper

 • Du är lösningsorienterad och innovativ – Du kommer med idéer och lösningar som tillgodoser eller överträffar kundernas behov och förväntningar

 • Det är naturligt för dig att initiera, genomföra och följa upp dialog om tekniska utmaningar med nya och befintliga kunder

 • Du har en förmåga att bygga relationer och du uppfattas som trovärdig och inger förtroende hos de kunder du arbetar med

 • Du är nyfiken och har ett uppriktigt intresse för de utmaningar kunder upplever och står inför både i vardagen och på längre sikt

 • Du har en förmåga att tillgodogöra dig ny kompetens över tid som är relevant i rollen som supporterande produktnära tekniker.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

 

Dela detta jobb

Logga
2nd line technical video support

Centric Professionals AB