itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om rollen

Gruppen IT består idag av tre personer med ansvar för att utveckla, förvalta och supporta fondens IT miljö. IT miljön består till viss del av traditionell OnPrem men tonvikten ligger på olika molnlösningar.

Att arbeta som systemtekniker på AP3 är ett dynamiskt och variationsrikt uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tekniska implementationer, migreringar, konfiguration, administration, drift och support.

Du förväntas vara driven och lösningsorienterad och kunna föreslå nya lösningar som kan förbättra och underlätta våra medarbetares vardag.

Din erfarenhet och profil

  • Vi söker dig med gedigen och mångårig kunskap och erfarenhet inom Microsofts plattformar, Microsoft Power Platform och molntjänster generellt

  • Du har en bakgrund inom klassisk serverdrift (OnPrem) men har på senare år fokuserat på molntjänster i allmänhet och Microsoft Azure & Microsoft 365 i synnerhet. Microsoft 365 certifieringar är meriterande

  • Erfarenhet av databashantering i SQL, ATP och RPA är meriterande men inget krav

  • God förmåga att utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Som person är du självgående, prestigelös och en bra lagspelare. Det är viktigt att du har förmåga att strukturera, prioritera, förankra och självständigt driva frågor inom ditt ansvarsområde.

AP3 erbjuder

Du kommer att ingå i en dynamisk och kunskapsintensiv organisation som arbetar i en föränderlig och intressant bransch. AP3 är en liten och familjer organisation med bra gemenskap. Vi värdesätter våra medarbetare högt och lägger stor vikt vid att medarbetarna ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv samt att vi lägger stor vikt vid personlig utveckling och erbjuder löpande kompetensutveckling som du har stor möjlighet att påverka själv.

Välkommen in med din ansökan, dock senast 10 mars.

Logo

AP3 söker senior systemtekniker

Ansök nu

Dela detta jobb