itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Application Support till BraunAbility

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Application Support till BraunAbility

Vill du jobba på ett företag som gör bra saker - på riktigt. Då kommer du trivas hos vår kund, BraunAbility. De arbetar med att göra människor världen över mer oberoende. Det gör dem genom att skapa produkter som hjälper människor med begränsad rörlighet att köra bil eller att åka med i fordonet. Deras mål är att stävja utanförskap och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
 

Om tjänsten
I rollen som Application Support är du en skicklig kommunikatör som producerar kundorienterad information och vägleder kring säker installation av deras produkter. Rollen kommer att ansvara för produktion av teknisk information och tillser att den är tydlig. Du kan utrycka dig bra och tydligt som ”teknisk författare” och har erfarenhet av grafisk design.

Exempel på andra uppgifter kan vara:

  • Exponering för mätning av fordon för att passa kundens applikationer

  • Använda den fysiska installationsprocessen som ett sätt att samla information till instruktioner och manualer

  • Samverkan med Produkt portfoliogruppen för att säkerställa att produktinformationen uppdateras i linje med planerna

Om dig
Du är en utmärkt kommunikatör med en passion för att ge kunden den bästa möjliga upplevelse av våra produkter genom information och supportmaterial. Detta kommer att synas i den noggrannhet, tydlighet och fantasifulla sätt som den tekniska informationen presenteras på i både tryckt och digital form.

Din erfarenhet som teknisk kommunikatör ger dig möjlighet att på ett effektivt sätt bidra i arbetet för att nå affärsmålen. Dina kompetenser inom grafisk design kommer att bidra till utveckling av våra presentationsmetoder. Detta kan innefatta att producera information på ytterligare språk utöver svenska och engelska.
Som person ser vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att samarbeta med andra. Du tar ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ för att arbetet framåt till önskat avslut och med efterfrågat resultat. När det behövs hittar du nya vägar och tar dig an okända uppgifter. Slutligen ”brinner” du för innovation inom ditt ansvarsområde och kommer att hitta kreativa sätt att lösa problem.

BraunAbility Europe AB är beläget i Stenkullen, strax utanför Göteborg. Här utvecklar och tillverkar vi produkter som hjälper människor med begränsad rörlighet att dagligen köra eller färdas i olika typer av fordon. Utöver det europeiska huvudkontoret i Sverige finns BraunAbility i England, Danmark och USA.

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Application Support till BraunAbility

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB