itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Är du en fena på IT? Bli vår nästa supporttekniker!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Är du en fena på IT? Bli vår nästa supporttekniker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-supporttekniker kommer du agera support för användarna. Ärendena du hanterar kommer vara varierande, du vet aldrig vad för spännande utmaning som väntar runt hörnet, men ditt mål är alltid detsamma - att lösa problemet!

Du kommer främst att arbeta i en Windowsmiljö, men även hjälpa användare med diverse problem i Mac. Som supporttekniker är du skicklig på att supportera användarna i Officepaketet, men du är även en fena på felsökning när det kommer till konferensutrustning.

Din profil och kvalifikationer

Som person gläds du åt att hjälpa användarna med hjälp av din tekniska förmåga. Du har inga problem med att förklara komplexa IT-relaterade incidenter för människor med varierande teknisk bakgrund. Du bidrar med en postitiv känsla i ett team och agerar som en riktig lagspelare. Vi ser gärna att du bemöter nya tekniska utmaningar på ett nyfiket sätt.

Du talar och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både engelska och svenska.
 
Krav

  • Minst fyra års erfarenhet av teknisk support

  • Office 365

  • Windows 10 samt 11

  • Kunskap kring nätverk samt WIFI

  • Förståelse och erfarenhet av konferensrumsutrustning

 
Meriterande

  • Mac

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystemet ServiceNow

 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Är du en fena på IT? Bli vår nästa supporttekniker!

Centric Professionals AB