itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

AWS Engineer | Iver | Stockholm

Ansök nu

AWS Engineer | Iver | Stockholm

Lockas du av att arbeta med cybersäkerhet, samhällskritiska tjänster och at bidra till IT-lösningar som gör skillnad? Vi söker nu dig med god erfarenhet inom AWS som vill ta en ledande roll i vår plattformsutveckling. I rollen får du alla förutsättningar och möjligheter att utvecklas genom att arbeta med den absolut senaste tekniken. Välkommen att läsa mer om denna möjlighet!

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som AWS Engineer blir du en del av Ivers affärsområde ICS med ansvar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster för kunder med särskilda säkerhetskrav. Du kommer att arbeta i ett team om 22 personer med ansvar för drift och plattformsutveckling gentemot en specifik kund. Kunden är ett teknikdrivet och branschledande fintechbolag med höga krav på informationssäkerhet.

Du kommer få en viktig roll där du är drivande i arbetet med att ta fram nya lösningar och guida kunden framåt på deras cloud-resa i ett större transformationsprojekt. I teamet har du en ledande roll för våra tekniska lösningsförslag och deltar aktivt i kunddialoger för ständig förbättring och effektivisering av tjänster inom AWS och Kubernetes. Du är delaktig i hela kedjan från planering, ritning av lösningar till utförande av uppsättningar.

Arbetet består främst av utvecklingsprojekt där nya tekniker utforskas och nya lösningar kontinuerligt implementeras i plattformarna. Teamet arbetar agilt och strukturerat i de olika projekten. I den här rollen har du goda möjligheter att utforma din roll efter vad du tycker är intressant. Inom ICS så satsar man på att utveckla sin personal genom utbildningar, certifieringar och deltagande på relevanta och kompetenshöjande mässor.

Din bakgrund och profil
Du tycker det är intressant med cybersäkerhet och inser behovet av att förstå komplexa system och deras sårbarheter samt utveckla dessa kontinuerligt. Därutöver trivs du sannolikt med att jobba i ett högpresterande team och drivs av viljan att göra tekniska lösningar i framkant ännu bättre. Egenskaper som prestigelös, lösningsorienterad, ansvarstagande och samarbetsinriktad passar in på dig. Du har en förmåga att förklara komplexa problem och tycker det är utvecklande och roligt att sprida din kompetens. För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Erfarenhet av att sätta upp och utveckla miljöer i AWS

  • Goda kunskaper om fler av de stora tjänsterna i AWS tjänstekatalog

  • En säkerhetsförståelse kring utmaningar och fördelar med publika moln

Vad erbjuder vi dig på Iver?
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas.

Iver finns på 26 platser i Sverige och Norge. Tjänsten är placerad på Ivers kontor i Solna i nya lokaler, högt upp i Mall of Scandinavia.

Låter detta intressant?
Den här rekryteringen hanteras av Experis för Ivers räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Iver. Vid frågor eller för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Ansvariga rekryterare är Eva Ekdahl Eva.Ekdahl@se.experis.com, Paula Skoglund Paula.Skoglund@se.experis.com och Jenny Lilja Jenny.Lilja@se.experis.com. Urval och intervjuer startar efter årsskiftet och sker därefter löpande. Sista ansökningsdag är 31 maj.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

AWS Engineer | Iver | Stockholm

Experis AB