itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

BI Konsult till BI Partner i Göteborg

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-05-06

Ansök nu

BI Konsult till BI Partner i Göteborg

Nu har du chansen att tidigt bli del av ett företag som satsar framåt vad gäller sin traditionella konsultverksamhet och vidareutveckling av sin BI plattform. Vi på BI Partner erbjuder dig en varierande roll där du utöver att utvecklas som BI konsult, även får möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av våra produkter och tjänster.

Om tjänsten

BI Partner erbjuder BI-lösningar anpassade efter kundens behov, integrerade med kundens olika affärssystem. Med lång erfarenhet och beprövade metoder skapar vi lösningar som stödjer både avancerad analys och rapportering. Vi erbjuder även IT stöd för att effektivisera arbetet med budget och prognos. Målet är att alla medarbetare på olika nivåer i organisationen ska få det underlag som krävs för att kunna ta välgrundade, datadrivna beslut. Våra användare finns i små och stora organisationer spridda över hela världen.

Allt konsultarbete utförs in-house på vårt kontor centralt i Göteborg. Här hittar du 5 kollegor som tillsammans skapar ett väldigt tight och familjärt team. Vi är idag ett litet företag men har stora ambitioner för framtiden.

Vi söker nu nästa medarbetare där vi erbjuder dig ett omväxlande arbete. Hos oss kommer du ha stor möjlighet att bidra och bli en nyckelperson i denna fas av företagets utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BI Partner.

Arbetsuppgifter

I rollen som BI Konsult kommer du att vara med i utvecklingsprojekt tillsammans med våra erfarna BI konsulter, och i nära samarbete med slutkunden. Du kommer att arbeta med alla delar i en komplett BI lösning, design av datalager, ladda och transformera data, skapa analysmodeller samt att på olika sätt presentera data.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Modellera och analysera data
 • Skapa och bygga upp databasstrukturer/datalager i SQL
 • Arbeta med modeller och rapportdesign i Power BI
 • Arbeta med dataintegrationer
 • Konfigurera kundlösningar med vår BI plattform/webbportal

Vi arbetar med följande verktyg:

Våra lösningar baseras på SQL Server (SSIS, SSAS, SSRS), Data Factory/Power BI och samt vår egen BI plattform. Produktutveckling sker med hjälp av Azure, .NET Core och Cosmos DB.

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom BI-utveckling
 • Goda kunskaper i databashantering och SQL
 • Goda kunskaper i något analysverktyg såsom Power BI, QlikView, etc
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Följande är meriterande:

 • Kunskaper i SQL Server, Microsoft Azure, Data Factory och/eller Power BI
 • Eftergymnasial teknisk utbildning inom BI, systemvetenskap/systemutveckling eller liknande

För att bli framgångsrik i tjänsten är du uthållig och har ett stort resultatfokus. Vidare ser vi att du är självgående och kvalitetsmedveten i dina arbetsuppgifter. Du är också problemlösande och ger inte upp när du stöter på utmaningar längs med vägen.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Västra Hamngatan 20, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BI Partners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om BI Partner här!

 

 

Dela detta jobb

BI Konsult till BI Partner i Göteborg

Academic Work