itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Critical Incident Manager till Cloud Platform Services

Företag Advania
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Critical Incident Manager till Cloud Platform Services

I Cloud Platform Services, en del av affärsområdet Managed Service Provider, levererar vi managerade infrastrukturtjänster till Advanias kunder. I tillägg till infrastruktur-leveransen har vi ett antal avgörande stödfunktioner som säkerställer säkerhet, kontinuitet och kvalitet i leveransen. Critical Incident Management(CIM) är i allra högsta grad en av dessa!

Rollen som Critical Incident Manager innebär att du ansvarar för följande;

  • Aktivt leda Incidentarbetet och driva taskforce tillsammans med tekniska specialister.
  • Kontinuerligt kommunicera med våra kunder, partners och tredjepart.
  • Skriva incidentrapporter och följa upp grundorsak.

Som en del i rollen ansvar man också för kontinuerlig optimering och utveckling av incidentprocessen tillsammans med kunderna och dina kollegor i CIM-teamet. 

Detta är en spännande nyckelroll på ett företag som är marknadsledande inom bland annat molntjänster, digitalisering och säkerhet. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå gemensamma mål, och möjligheterna som kommer med förändring och utveckling.

Du kommer utgå ifrån Advanias kontor i Stockholm, Örebro, Linköping, Göteborg eller Malmö. Du rapporterar till ansvarig för Cloud Platform Services.

Vad vi söker hos dig 

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha god kunskap inom IT-drift, bredden är däremot viktigare än djup. Idealt har du bakgrund inom Incident och/eller Problem Management men det är inget krav. Förmågan att målfokuserat och strukturerat leda dina kollegor kommer vara din viktigaste tillgång för att bli stjärntillskottet i det välfungerande teamet.

Vi söker dig som har:

  • Minst 5 år inom IT-Drift. 

  • God kunskap om ITIL-processerna (Incident, Problem och Change).

  • God kommunikationsförmåga i både tal och skrift, både engelska och svenska. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

 

Dela detta jobb

logo
Critical Incident Manager till Cloud Platform Services

Advania