itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Data Analyst till svensk storbank

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Data Analyst till svensk storbank

Trivs du i en utvecklande roll där du analyserar data, arbetar proaktivt samt är med och skapar strategi för teamet? Du som söker är affärs medveten, har ett intresse för data och är initiativtagande som person. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker på bankens räkning en Data Analyst. I rollen kommer du att tillhöra bankens Data Office & Analytics-team avdelning som består och ett team om fem personer. Dina kollegor karaktäriseras av en hög och bred kompetens inom data, finans och med en stor vilja att förbättra och utvecklas

Du kommer under din första tid få en introduktion till rollen av en kollega i teamet som även agerar mentor under din första tid.

Du erbjuds

 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom banken
 • Få foten in på en storbank och på sikt möjlighet till överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Bakgrundskontroll

 • För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att följa denna länk och trycka på "Till e-tjänst för registerutdrag" ansöka om "Kontroll av egna uppgifter". Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.
 • Kreditupplysning, genomförs i samband med ett erbjudande.
 • En sekretessbilaga för banken signeras i samband med anställningsavtalet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att övervaka och analysera försäljningsresultat och kundaktiviteter, utmana åtgärder och se över områden i behov av att nå mål. Du kommer vara aktiv i såväl strategiska som operativa aktiviteter, delta i månatliga uppföljningar och rapporteringar, ge insikt och riktning för att driva förändring, utveckla och använda datadrivna rapporter från BI-verktyg (QlikView & Tableau).

Teamet bildades under Q4 2022 och består av en produktägare, två analytiker och två data stewards. En av analytikerna går på föräldraledighet och de behöver därför en ersättare.

Vi söker dig som

Requirements

 • Affärsmedvetenhet
 • Stort intresse för data
 • Erfarenhet inom QlikView och/eller Tableau
 • Kan kommunicera obehindrat I svenska och engelska

Som person är du

 • Resultatinriktad
 • Initiativtagande

Som person är du nyfiken, driven och har ett genuint intresse för ekonomi och finans. För att lyckas i rollen är det viktigt att ha ett professionellt bemötande med ett högt affärsfokus. Du ser problem och situationer från olika infallsvinklar och tar gärna initiativ för att förbättra och utveckla. Slutligen skulle du bäst beskriva dig själv och ditt arbetssätt som självständig, men du är inte rädd för att fråga eller säga till när du inte förstår.

Övrig information

Start: 3 april 2023

Omfattning: Heltid, 38,5 timmars veckor

Placering: Solna

 

Dela detta jobb

Data Analyst till svensk storbank

Academic Work