itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker operatörer till kundföretag i Åseda

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Eterni söker operatörer till kundföretag i Åseda

Vill du göra framsteg med vår kund och därigenom ta dig själv  till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara en av våra nya operatörer till produktionen.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att

  • Maskinhantering
  • Packning
  • Truckkörning

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
För att vi ska trivas tillsammans tycker du om att både arbeta självständigt och i team. För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitetsfokus samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vi värdesätter att du har vana av arbete i produktion samt av truckkörning. Truckbehörighet för fyrvägstruck (B6) eller hjullastare (C2) är meriterande. Rätt person är flexibel och har förmåga att ta ansvar och omprioritera arbetet under arbetspassens gång. Du får gärna vara tekniskt intresserad. Teknisk utbildning är meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Eterni söker operatörer till kundföretag i Åseda

Eterni Sweden AB