itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fullstackutvecklare

Företag BnearIT AB
Ort
Utgår

2023-03-23

Ansök nu

Fullstackutvecklare

Vi söker nu en fullstackutvecklare för ett uppdrag mot en av våra industri-kunder.

Du kommer att ingå i ett team bestående av sju systemutvecklare, arkitekter och verksamhetsanalytiker. Vi jobbar inom ramen för den industriella standarden ISA 95, framför allt med MES-delarna men även ner mot SCADA-lagret (lager 2 och lager 3). Arkitekturen är tjänsteorienterad och bygger på att de olika lagren i ISA-modellen kommunicerar med varandra på tjänstenivå med API-er/Adaptrar.

Du ska ha programmeringsbakgrund och gilla att lösa problem med kod. Du kommer att få specifik utbildning inom de plattformar som uppdraget arbetar med men har du erfarenhet från C#-programmering och Angular är det en fördel. Om du dessutom har erfarenhet från PLC-programmering så är det ytterligare en merit. Du bör ha några års erfarenhet från systemutveckling.

Att jobba på BnearIT
Som anställd på BnearIT kommer du att ha en tydlig utvecklingsplan. Varannan vecka har du ett bokat 1-1-samtal med din närmaste chef där du får en möjlighet att diskutera de saker som är viktiga för dig för tillfället och där vi har en dialog om stort och smått avseende dig själv och BnearIT.

Vi tycker att det är viktigt att var och en får utlopp för sin kreativitet och kompetensutveckling och har därför flera gånger per månad möjlighet för den som vill att träffas för att diskutera teknik-, arkitektur- och utvecklingsfrågor inom systemutvecklingsområdet.

Allt detta sammanfattar vi som vår medarbetardialog och håller det som en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste resurs.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare

BnearIT AB