itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Fullstackutvecklare till Sileo Kapital

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Sileo Kapital

Dina arbetsuppgifter

I rollen som fullstackutvecklare hos Sileo Kapital kommer du ges stor makt från start i projekt med moderna lösningar som har en direkt påverkan på deras anställda och kunder. I dagsläget arbetar de med två större projekt, där du kommer vara delaktig i uppbyggnaden av ett system för att kunna importera skuldportföljer samt i utvecklingen av en webbtjänst som är byggd i bland annat C#/.Net, Django och React. Vi tror att du är van vid att arbeta över hela stacken samtidigt är det helt okej om du har större intresse och erfarenhet i frontend tillika backend. Utöver dessa projekt bygger de integrationer i diverse andra projekt, bland annat i ett pågående samarbete med deras danska systerbolag där man vill kunna återanvända så mycket teknik och kod som möjligt.

Självklart erbjuds också möjligheter att arbeta på distans, däremot värdesätts det att arbetet sker hybridbaserat med en omfattning om två dagar i veckan.

För att lyckas bra i rollen tror vi att du har erfarenhet av Python, C#/.NET eller JavaScript (React).

Din profil och kvalifikationer

För att klara av rollen tror vi att du är självgående och lösningsorienterad, samtidigt som du uppskattar att jobba i team. Hos oss är det viktigt att kunna samarbeta både i och utanför teamet och på så vis stötta upp den övriga verksamheten. Teamet idag består av tre medarbetare, varav två är juniora, således tror vi att du har en mer senior vana och kan bidra till att stötta upp övriga teamet. Vi tror att du har en go-to attityd och vill komma igång med jobbet direkt för att kunna bidra med din kompetens. Det är ett litet team där du som är ambitiös har alla möjligheter att vara med på resan att påverka vägen framåt.

Våra krav för tjänsten

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation sker på båda språken

  • Trivs med att arbeta flexibelt både i grupp och självständigt

  • Brinner för modern utveckling i C#


Meriterande 

  • Utbildning inom exempelvis systemutveckling, datavetenskap, systemvetare

Om kunden

Sileo Kapital är ett kredithanteringsbolag som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA. Vi startade 2012 och består idag av drygt 65 engagerade medarbetare som tillsammans arbetar för att hjälpa skuldsatta individer tillbaka till en bättre ekonomisk tillvaro. Vår kultur präglas av omtänksamhet, prestigelöshet och en experimentlusta där vi hela tiden söker efter nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten. Vi tror stenhårt på devisen "laget för jaget" och söker efter kollegor som både vill utvecklas i sin yrkesroll och vara med och bygga ett fantastiskt företag.

 

Dela detta jobb

Logga
Fullstackutvecklare till Sileo Kapital

Centric Professionals AB