itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gruppchef: Drift- och Systemspecialister

Ort
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Gruppchef: Drift- och Systemspecialister

Vi på SOS Alarm arbetar för ett tryggare Sverige för alla. Det gör vi genom att hjälpa människor i nödsituationer, hantera larm, koordinera arbete vid olyckor och kriser, samt genom att aktivt bevaka händelser och trender på nationell och global nivå. Vi gör allt detta i samverkan med våra kunder och partners - dygnet runt, årets alla dagar. Många är framför allt bekanta med vår leverans av det nationella nödnumret 112, men vi erbjuder även ett växande antal innovativa tjänster för både den privata och offentliga marknaden. Hos oss får du möjlighet att växa, både yrkesmässigt och som person, samtidigt som du bidrar till något stort och viktigt tillsammans med fantastiska kollegor. 

Om tjänsten som Gruppchef
I rollen som Gruppchef för drift- och systemspecialister har du det övergripande ansvaret för att leda den tekniska specialistgrupperingen som hanterar bland annat övervakning-, incident- och problemhantering i våra operativt viktigaste tekniska delar. Du kommer att vara en nyckelperson som leder och stödjer våra drifttekniker och systemspecialister i deras dagliga arbete för att säkerställa en stabil, robust, säker och effektiv infrastruktur kopplat till våra mest kritiska system. Med en grupp om 15 medarbetare som du har personalansvar för kommer du inte bara att vara ansvarig för viktiga delar av vår leverans, utan även att ha en viktig roll i IT driftens ledningsgrupp.

Din vardag som Gruppchef
I rollen som Gruppchef för Drift- och Systemspecialister är din huvudsakliga uppgift att säkerställa kvaliteten i vår tekniska leverans samt att hantera och stödja gruppen i deras dagliga arbete. Vidare kommer du att representera gruppen och samarbeta med både interna och externa parter för att säkerställa att våra samhällsviktiga system och tjänster lever upp till ytterst högt ställda krav. Detta kan i praktiken betyda allt från detaljerade tekniska diskussioner till att delta i strategiska diskussioner och initiativ för att vidareutveckla IT-driften på SOS Alarm.

Gruppen präglas av sitt engagemang och sin djupa kompetens.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats i en spännande utvecklingsfas med ett tydligt innovativt fokus. SOS Alarm präglas av ett starkt medarbetarengagemang och har som vision att vara navet som skapar trygghet och säkerhet. Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm, att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi söker dig som

  • Är en rak och tydlig kommunikatör som säkerställer att vi undviker missförstånd, internt såväl som i externa dialoger.
  • Är en trygg person som kan stå upp för de värderingar vi står för
  • Är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad, vilket betyder att du förstår och triggas av de höga krav som ställs på gruppens uppdrag samt är bekväm i en roll som kräver att hantering av fel sker resolut och omedelbart.
  • Är van vid att leda och coacha personal från tidigare chefsroller.
  • Har en grundläggande teknisk förståelse och förmågan att hantera och förstå olika tekniska utmaningar och processer.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. 

Har du frågor? Kontakta Claudia Sundberg 

Då denna tjänst har säkerhetsklassning är svenskt medborgarskap och goda svenskkunskaper ett krav. SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via email.

 

 

Dela detta jobb

Gruppchef: Drift- och Systemspecialister

SOS Alarm Sverige AB