itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Head of Core Platforms, Managed Services

Företag Advania
Ort
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Head of Core Platforms, Managed Services

I takt med att Advania växer söker vi nu en Head of Core Platforms inom Cloud Platform Services, ett team inom Advanias Managed Services. Vi erbjuder säkra och robusta IT-driftstjänster i världsklass. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag och projekt med fokus på säkerhet, skalbarhet och automatisering. Tillsammans stöttar vi varandra och erbjuder dagens och framtidens IT-lösningar!  

Head of Core Platforms på Advania 
I den här rollen har du ett ansvar för Advanias centrala Infrastrukturplattformar operativt, dess utveckling över tid samt medarbetarna. Teamet består idag av 15 direktrapporterande seniora medarbetare och motsvarande antal som du arbetsleder inom organisationen.

Teamen som idag utgör Core Platform verkar inom datacenter, server, lagring, virtualisering, nätverk, data protection samt Linux/Unix och container-teknologier. Tillsammans levererar dessa team säkra, tillgängliga och innovativa infrastrukturtjänster med ett outtröttligt fokus på kund och kundvärde.

Vi jobbar nära våra leverantörer i partnerskap vilket är en viktig del i vårt innovationsarbete i syfte att utveckla våra kunder och värdet av IT.

Din roll innefattar bland annat:

  • Personal och budgetansvar

  • Samverkan och utveckling av våra partnerskap

  • Bidra i strategisk planering inom affärsområdet Managed Services Provider

  • Katalysator i innovation och automation

  • Leda förändringsaktiviteter

  • Operativt ansvar för infrastrukturleveransen

Rollen är baserad i Stockholm då tyngdpunkt av medarbetarna sitter på denna ort.

Vad vi söker hos dig 
För att lyckas i rollen och trivas på Advania har du ett starkt eget driv och entreprenörsådra som bidrar både till din egen samt teamets utveckling. Vi tittar inte på problem, vi löser dem.

Du brinner för att bygga relationer med både kollegor, kunder och partners och vi ser gärna att du har ett gediget nätverk för att kunna attrahera och rekrytera nya medarbetare. Du har även god affärsförståelse, allt från mål och ekonomiska resultat till kvalitetsuppföljning och kundnöjdhet.

Vi söker dig som har:

  • Bakgrund inom ledarskap och då även personalledning

  • Bakgrund inom komplex och kritisk infrastrukturleverans, gärna inom managerad tjänsteleverans, som t.ex. senior IT-konsult, projektledare, leveransansvarig eller teamledare

  • God kännedom inom en eller flera av de tekniska områdena: datacenter, server, lagring, virtualisering, nätverk, data protection, Linux/Unix, container-teknologier

  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Vi ser fram emot din ansökan! 
Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut. Då denna roll är central för leverans till våra kunder, där vissa lyder under säkerhetsskyddslagen, kan du även behöva genomgå säkerhetsklassning.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Head of Core Platforms, Managed Services

Advania