itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Integrationsspecialist

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

Integrationsspecialist

Området systemintegration växer idag och blir mer betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika integrationsprojekt kräver effektiva lösningar som är avgörande för våra kunders affärsutveckling och framgång. Det är här du som Integrationsspecialist på iBiz får en nyckelroll!

Som Integrationsspecialist på iBiz
I rollen som Integrationsspecialist är du involverad i olika projekt hos våra kunder där du arbetar med utveckling av integrationslösningar. Du utgör en del av ett team bestående av en eller flera integrationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare. iBiz Solutions har kunder inom en rad olika branscher, allt från detaljhandel, finans, hälsa och industri. Hos oss blir du en expert inom Microsofts plattformar BizTalk och Azure, och lever upp till vår vision om att vara förebild inom systemintegration i Norden.

Vad vi söker hos dig
För att trivas i rollen som integrationsspecialist tror vi att du har arbetat som systemutvecklare inom .NET eller Java och har erfarenhet från konsultrollen. Har du dessutom varit en del av ett integrationsprojekt samt har kompetenser inom BizTalk och/eller Azure är det meriterande.

På iBiz Solutions lägger vi stor vikt vid din personlighet men värdesätter även ditt intresse för systemintegration. Det är att värdefullt att du uppskattar en nära dialog med kund, är självgående och kommunikativ för att lyckas i rollen.

Varför iBiz och Advania?
Våra fantastiska medarbetare, vår decentraliserade affärsmodell och vårt entreprenörsdrivna arbetssätt speglar vår företagskultur.

Vi erbjuder bland annat:

  • En magisk miljö präglad av stort kundfokus, frihet under ansvar och en hög kulfaktor.

  • Möjligheten att arbeta med kompetenta kollegor och kunder som vill utvecklas.

  • Löpande utbildning och kompetensutveckling.

  • Chansen att vara med och bidra på ett spännande tillväxtbolag inom IT som tar ett stort ansvar för att uppnå ett mer hållbart och jämlikt samhälle.

Vi ser fram emot din ansökan!
Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

 

Dela detta jobb

logo
Integrationsspecialist

Advania