itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

IT-arkitekt till samhällsnyttig aktör

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

IT-arkitekt till samhällsnyttig aktör

Dina arbetsuppgifter

Din tekniska kompetens och expertis kommer att spela stor roll i etableringen av dessa gedigna datacenter. Som IT-arkitekt kommer d att bidra till projektets genomförande och vara en värdefull resurs för eventuella förändringar som krävs i kundens nätverksmiljö.  Genom att tillhandahålla teknisk expertis och erfarenhet kommer du att bidra till att nätverksinfrastrukturen är effektiv och uppfyller alla krav.

En annan avgörande del av din roll kommer att vara att skapa och upprätthålla teknisk dokumentation. Du kommer att ansvara för att dokumentera designbeslut, implementerade lösningar och eventuella förändringar som gjorts i nätverksmiljön. Med strukturerad och detaljerad dokumentation kan man således underlätta för framtida underhåll och hantering av nätverksinfrastrukturen.

Din profil och kvalifikationer

Din kompetens och erfarenhet inom nätverksteknik, särskilt med fokus på Cisco-produkter, kommer att vara avgörande för att lyckas i denna roll. Förväntningarna är att du har dokumenterad erfarenhet av liknande projekt och innehar certifieringar som Cisco Certified Design PRO (CCDP), Enterprise Design/Data Center Design (CCDA), Routing (CCNP), samt certifieringar för Cisco Switch, Prime, ISE och WLC. Genom att tillämpa din kunskap och erfarenhet kommer du att bidra till utvecklingen och förbättringen av klientens nätverksmiljö.

För att lyckas i rollen krävs också utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska, både muntligt och skriftligt. Detta kommer att underlätta samarbetet med intressenter och leverantörer och säkerställa tydlig och effektiv kommunikation inom organisationen och projektet.

Tjänsten motsvarar ett konsultuppdrag som sträcker sig över ett år, med omgående start och chans till förlängning.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
IT-arkitekt till samhällsnyttig aktör

Centric Professionals AB