itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

IT-DRIFTANSVAR­IG TILL TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR­

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-07

Ansök nu

IT-DRIFTANSVAR­IG TILL TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR­

Trioworld växer och här ges möjligheten att göra komplex IT enkel och arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor. Vi står inför en spännande resa och söker dig som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar och göra en skillnad. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Som medarbetare på Trioworld blir du en del av ett företag som aldrig slutar att utvecklas, som vill bidra till att skapa hållbara lösningar, minska klimatpåverkan och göra produkter effektivare och säkrare. Re-thinking plastic, vår tagline, sänder en tydlig signal om vårt starka engagemang för hållbarhet. Här erbjuds du en anställning i en internationell koncern med världsledande varumärken och produkter som produceras i en toppmodern produktionsanläggning.

Din vardag
I denna roll kommer du att bli en del av vår IT organisation som idag består av en IT-tekniker, två systemspecialister och en IT-chef. Du kommer att delta i olika förbättringsprojekt och säkra våra driftmiljöer. Som vår nya IT-driftansvarig får du ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete. Du kommer vara en nyckelperson, med goda möjligheter att utveckla både oss och dig själv.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter;

  • Att arbeta med implementationer, migreringar, konsolidering av servermiljöer, nätverk, tekniska analyser och driftdokumentation
  • Planering och genomförande av tekniska projekt
  • Att söka nya lösningar för att vidareutveckla våra tekniska plattformar
  • Att säkerställa att vi håller en hög IT-säkerhet
  • Teknisk support samt administration av användare

Din profil
Vi söker dig med flera års erfarenhet av en liknande roll och din tekniska profil bör innefatta något/några av följande teknikområden: Microsoft Windows Server, Active Directory, Powershell, GPO, VMware, Azure, Office365 eller Cisco. Du har erfarenhet av att driva och leda tekniska projekt och har goda kunskaper av arbete inom IT-säkerhet. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska och engelska då vissa av våra enheter finns utanför Sverige. Har du tidigare arbetat som IT-konsult är detta meriterande.

Vi värdesätter ett proaktivt tänk för att hela tiden sträva efter att förbättra vår IT miljö. Du kommer att passa väldigt in hos oss om du har en personlighet som präglas av initiativtagande, framåtanda och engagemang. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är noggrann, ansvarstagande och ödmjuk.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt mobil 0730–821 230 eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723–612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Trioworld 
Trioworld skapar förpackningslösningar av polyetenfilm för att göra transporter och livsmedel säkrare, jordbruk smartare, skyddet inom sjukvården optimalt, och mycket mer. Tillsammans med våra kunder tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt och leder utvecklingsarbetet inom cirkulär plast.

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 18 företag med mer än 1 500 medarbetare och vi har en omsättning på över 6,8 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, England och Frankrike. Våra produkter säljs över hela världen.

Vi består av fem divisioner där Trioworld Smålandsstenar AB ingår i division Sträckfilm, tillsammans med våra bolag i holländska Apeldoorn, franska Ombrée d´Anjou och engelska Eurofilms samt Quality Films. Med i vår division finns även det svenska återvinningsföretaget Reviva Plastic.

Dela detta jobb

logo
IT-DRIFTANSVAR­IG TILL TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR­

Nexer Recruit