itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT resurs med bred kompetens

Ansök nu

IT resurs med bred kompetens

About the job

Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services verksamhet? Vi söker nu en IT resurs med bred kompetens för att ytterligare stärka och föryngra vårt team.

Om rollen 
Den interna IT organisationen består av ca 10 personer. Merparten av vår IT lösningar levereras av Vattenfalls centrala IT organisation och kräver ett nära samarbete för att säkerställa optimala leveranser. Parallellt finns även IT lösningar som hanteras i egen regi och ibland med andra externa leverantörer.

IT och informationssäkerhet är en väsentlig del av vårt uppdrag och kräver att såväl interna som externa krav efterlevs. Därmed söker vi dig som vill ingå i ett starkt team, motiveras av samarbete samt arbete med säkerhet.

Dina arbetsuppgifter 

I rollen IT-resurs kommer du att:

  • agera beställarrepresentant,

  • utveckla befintliga lösningar,

  • driva projekt och implementering av nya lösningar i vår verksamhet

  • erbjuda support och utbildning till verksamheten,

  • hantera och säkerställa efterlevnad av säkerhetskrav och verksamhetsbehov i IT-lösningar.

Your profile

Vi söker dig som har en analytisk förmåga, ser utvecklingsmöjligheter och även har en förmåga att förstå och föreslå lösningar på komplexa IT problem. Du kan arbeta med god överblick och struktur, men ser även detaljerna och är noggrann.

För att du ska kunna lyckas i rollen ser vi att du har: 

  • en akademisk examen inom IT och/eller Systemvetenskap. Alternativt motsvarande erfarenhet. 

  • en god och dokumenterad erfarenhet inom motsvarande område

  • talar och skriver båda svenska och engelska flytande

Det är viktigt för oss att du är bra på att dokumentera krav och lösningar och kan på egen hand driva mindre utvecklings- och implementeringsprojekt tillsammans med interna eller externa leverantörer.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Vi har kontor på ett 90 tal platser i Sverige men placeringsort är i första hand i Stockholm, Uppsala, Trollhättan eller Luleå och du blir stationerad i den ort du önskar bland dessa, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan. 

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Ingemar Carlsson, 073-038 90 54. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Mays Al-Musfi, 070-267 94 57. 

Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Välkommen med din ansökan senast den 26 mars 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs ett drogtest. 

Vi ser fram emot din ansökan, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

About the company

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på: Byggnation och konsultation - Vattenfall Services 

Dela detta jobb

IT resurs med bred kompetens

Vattenfall AB