itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-support på deltid sökes till Ellevio i Karlstad!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

IT-support på deltid sökes till Ellevio i Karlstad!

Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet inom IT samtidigt som du studerar? Då är detta tjänsten för dig! För Ellevios räkning söker vi nu en ambitiös student som vill utvecklas som IT-konsult på deltid. Med en flexibel arbetstid på 10-20 timmar per vecka är detta en unik möjlighet för dig som vill kombinera arbete och studier på ett utvecklande och meningsfullt sätt. Sök idag och ta nästa steg i din karriär som IT-konsult på Ellevio!

Företag: Ellevio AB

Stad: Karlstad

Jobbkategori: IT

Roll: Kundtjänst First Line

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Vi söker dig som

 • Har grundläggande kompetens inom Sharepoint

 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom IT

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som är

 • Serviceinriktad

 • Kommunikativ

 • Anpassningsbar

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: 10-20 timmar per vecka

 • Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här

Arbetsbeskrivning

Ellevio är en arbetsplats som aktivt arbetar för att erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö. Företaget har en stark kultur som präglas av engagemang, professionalism och öppenhet. Som en av Sveriges ledande nätoperatörer spelar Ellevio en viktig roll i samhället genom att leverera trygg och pålitlig elförsörjning till kunderna.

Vi söker nu en administrativ IT-support med erfarenhet av Sharepoint och god datavana för att avlasta med behörighetsadministration av en Sharepointbaserad portal. Du kommer att vara ansvarig för att ge 1st line support till användare och hantera behörighetsbeställningar samt felsökning av accessproblem. Vid behov kommer du att vidarebefordra frågor till 2nd line support.

Dina uppgifter inkluderar också att ladda upp information på portalen från användare som är behöriga enligt gällande avtal, samt att säkerställa att uppgifterna sparas på ett effektivt sätt.

Du kommer att arbeta 10-20 timmar per vecka fördelat på 1-2 heldagar eller 2-5 halvdagar. Instruktioner och mallar finns tillgängliga för att underlätta ditt arbete och du kommer givetvis även få stöttning under introduktionsperioden.

Du erbjuds

 • Möjlighet att utveckla din kompetens inom Sharepoint samtidigt som du bidrar till ett samhällsviktigt uppdrag - att leverera trygg och pålitlig elförsörjning till kunderna

 • En flexibel tjänst vid sidan av studierna

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

 • Arbeta med behörighetsadministration av en Sharepointbaserad portal

 • Ge support till både interna och externa användare

Ellevio AB

På Ellevio finns det goda möjligheter att utveckla sin kompetens och karriär. Företaget satsar på utbildning och vidareutbildning för sina anställda, vilket ger möjlighet att utveckla kunskap och färdigheter inom olika områden. Ellevio är också en arbetsplats som prioriterar mångfald och inkludering, där medarbetarna uppmuntras att vara sig själva och ta tillvara på sina unika styrkor.

Ellevio har också ett starkt fokus på hållbarhet, och arbetar aktivt för att minska sin klimatpåverkan och främja en hållbar utveckling. Detta är en viktig del av företagets strategi och vision för framtiden.

Dela detta jobb

IT-support på deltid sökes till Ellevio i Karlstad!

Academic Work