itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-Support till Praktikertjänst

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

IT-Support till Praktikertjänst

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för data och IT, är en stjärna på service och vill jobba som IT Support hos Praktikertjänst! Du kommer arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team i centrala Stockholm. Teamet tror på stort engagemang och driv i rollen som Supportmedarbetare.

Om tjänsten

Som IT Support på Praktikertjänst blir du en del av ett tekniskt team som värderar positiv stämning och en god arbetsmiljö, har ett tätt samarbete och jobbar gemensamt för att nå uppsatta mål. För att trivas i supporten bör du dela intresset för IT och får gärna ha en bakgrund inom sjuk- eller tandvård, då du i det dagliga arbetet kommer i kontakt med både termer, begrepp och program kopplade till vård och tandvård. Gillar du dessutom att bygga långvariga kundrelationer, ge service med personlig attityd och trivs med att hjälpa och vägleda andra så kommer du att gå långt!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbete som konsult hos kunden. Uppdraget är på heltid och kundens ambition är att överrekrytera framöver om alla parter är nöjda. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med att tillgodose beställningar från Praktikertjänsts användare, samt felsöka diverse IT-relaterade problem i samråd med övriga IT-avdelningen.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera beställningar, tekniska frågor och felanmälningar som inkommer från bolagets medarbetare via telefon, mail och besök

 • Analysera problem och felsöka incidenter i samråd med IT-avdelningen gällande applikationer

 • Agera IT-support gällande felsökning och incidenthantering som kräver en grundläggande förståelse för IT och ett IT-mässigt tänk

Vi söker dig som

 • Du har en grundläggande teknisk förståelse och är duktig på problemlösning

 • Du har en examen eller tidigare arbetslivserfarenhet inom data/teknik eller likvärdigt område

 • Du skriver och talar obehindrat på svenska, då språket används i det dagliga arbetet

 • Det är meriterande om du jobbat inom kundtjänst, IT Support eller helpdesk

 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap inom tandvård/sjukvård

Som person är du framåt och social, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. Du kommer jobba på ett stort välkänt bolag och ha hand om känslig information, vilket kräver stor noggrannhet och en bra struktur i ditt arbete. Du bemöter även alla med ett leende och positiv attityd!

I denna process lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna, så skriv tydligt i ditt personliga brev varför just du passar för den här tjänsten.

Övrig information:

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Centralt i Stockholm, möjlighet att arbeta remote ca 2 dagar i veckan

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårat önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

För detta uppdrag genomförs en bakgrundskontroll.

Dela detta jobb

IT-Support till Praktikertjänst

Academic Work