itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-supporttekniker till TietoEvry

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

IT-supporttekniker till TietoEvry

Till vår kund TietoEvry söker vi nu IT-supporttekniker till Örebro.

Vi söker någon som brinner för att lösa IT-relaterade problem och som har tidigare erfarenhet av support. Någon som alltid ger bästa möjliga service och trivs bra i en kommunikativ roll. Vi sitter placerade på Norrbackavägen i Örebro.

ARBETSUPPGIFTER:

Som supporttekniker så ingår du i ett team, där det dagliga arbetet innefattar mottagande och registrering av inkommande ärenden. Supporten sker via telefon, mejl och via inkommande ärenden i ärendehanteringssystemet.

Vi önskar att du har en bred teknisk kompetens, arbetsuppgifterna inkluderar allt från enklare till mer komplexa och den skiljer sig mycket från en klassisk helpdesktjänst. Vi arbetar främst med att lösa problem i första linjen.

Användarnas plattform är baserad på Windows 10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS-Outlook.

VI SÖKER DIG SOM:

Har erfarenhet av:

- Active Directory

- MS Office Suite

- MS Exchange och Office 365

- Windows 10

Att ha arbetat som supporttekniker eller kundtjänst är meriterande. Flytande svenska och god kompetens i engelska är ett krav. Trivs i en serviceroll och har ett brinnande IT-intresse.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

IT-supporttekniker till TietoEvry

Tavana IT AB