itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-tekniker

Ort
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

IT-tekniker

Åland är ett svenskspråkigt, självstyrt växande ösamhälle med drygt 30 000 invånare med egen lagstiftningsrätt inom fler områden däribland till vissa delar även inom hälso- och sjukvården. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) är en myndighet underställd Ålands landskapsregering med ansvar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland, allt från mödra- och barnhälsovård till olika former av specialsjukvård och vård i livets slutskede. ÅHS har ca 900 anställda och en budgetram på ca 100 miljoner euro per år. Verksamheten omfattar både den direkta hälso- och sjukvården och stödverksamheter såsom administration och försörjning.

Som IT-tekniker hos ÅHS kommer du att hantera administration, drift och utveckling av ÅHS IT-miljö. Arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor, samt tillsammans med leverantörer.

I arbetet finns stora möjligheter till att påverka tjänstens innehåll och utformning samt din egen utveckling inom IT-området.

Eftersom ÅHS har verksamhet på hela Åland, inklusive skärgården, kan tjänsten innebära resor. Tjänsten kommer på sikt att ingå i ÅHS IT-jourverksamhet, vilket innebär beredskap utanför kontorstid under vissa tidsperioder.

Behörighetskrav för tjänsten är examen på högskolenivå/eftergymnasial examen med lämplig inriktning eller lämplig examen på gymnasienivå och erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet.

Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt en god förmåga att analysera, dokumentera och kommunicera i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med:

- SQL-databaser

- Windows server

- ITIL-processer

- Nätverk

Tjänsten är ordinarie med arbetstid om 36,25 timmar per vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Prövotid kan tillämpas.

ÅHS hjälper vid behov med bostad.

Information om Åland och om att flytta till Åland hittar du på www.aland.ax och www.alandliving.ax/sv.

Välkommen med din ansökan senast den 12.6.2023 kl. 15.00.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Närmare uppgifter om tjänsten ges av IT-chef Anders Svensson, tel +358 (0)18 5355 eller e-post anders.svensson@ahs.ax

Dela detta jobb

IT-tekniker

Ålands hälso- och sjukvård