itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-tekniker till Dialect, Stockholm

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

IT-tekniker till Dialect, Stockholm

Om rollen
Nu behöver teamet hos Dialect stärkas med ytterligare teknisk och funktionell kompetens och söker en engagerad IT-tekniker som vill jobba med nyinstallationer av kunders IT-miljö såväl som ständiga förbättringar i kundens miljö. Arbetet består av allt från att driftsätta och implementera nya system och integrationer till uppstart av en kunds IT-miljö. Då inkluderar det allt från konfiguration av nätverk, server, program och att sy ihop allting däremellan. Arbetsuppgifterna i denna roll varierar mycket eftersom Dialects kunder har skilda miljöer med olika klienter, operativsystem och programvaror. Därför ser vi gärna att du engagerar dig i kundens verksamhet, tar ansvar för kundens utmaningar och med hjälp av dina kollegors samlade kompetens levererar värde i varje uppdrag.

Arbetet kommer att omfattas av arbete ute hos kund majoriteten av tiden, men du kommer utgå från Dialects lokaler vid Torsplan.

Om dig
I rollen som IT-tekniker hos Dialect lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är driven och självgående samt är en problemlösare. Vi ser även att du har en hög social kompetens och att du har förmågan att bygga långsiktiga och goda relationer med såväl kunder som kollegor.

Utöver dina personliga egenskaper har du även erfarenhet av att arbeta med drift och projekt inom områdena nät- och serverinfrastruktur. Erfarenhet av hosting och outsourcing gentemot kund är meriterande.

Vi ser även att du har:

  • God kompetens inom Microsoft klient/server miljö

  • Har kunskap om Windows domänhantering/AD

  • Goda kunskaper om Nätverk/TCP-IP

  • Goda PC-kunskaper och hantering av kringutrustning

  • Erfarenhet av implementation, drift och förvaltning

  • Vara väl bevandrad i Office 365

  • B-Körkort


Om Dialect
Dialect, som är en rikstäckande franchisekedja, levererar IT- och telekommunikation till företag. Dem ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver deras integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder de även ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom fordonslösningar.

Dialect erbjuder
Dialect erbjuder dig en utmanande roll i ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande. Du får chansen att självständigt bygga och utvecklas i ett spännande, roligt och omväxlande arbete. Du har alltid stöd i deras nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor. Dialect ser medarbetarna som deras främsta tillgång och för dem är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra.

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan hänvisar till att söka genom annonsen. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på charlotte.danielsson@edzagroup.se

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

IT-tekniker till Dialect, Stockholm

EdZa AB