itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Joina Advanias Managed Services!

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Joina Advanias Managed Services!

Känner du dig begränsad på din nuvarande arbetsplats, att varken du eller företaget utvecklas i den takt du önskar? Saknar du den där gemenskapen och framåtandan som kan förflytta berg? Har du inte möjlighet att påverka era processer och ta egna beslut? Eller så trivs du bra där du är idag men ändå funderar på ifall det skulle kunna kännas ännu bättre? 

Bli en del av Advanias Managed Services 

Vi växer och söker fler duktiga medarbetare till vårt största affärsområde Managed Services Provider där vi erbjuder tjänster med hög tillgänglighet, säker drift och hantering av hela IT-miljöer eller specifika funktioner och tjänster. Vi erbjuder bland annat tjänster inom IT-arbetsplats, Server, Network, Applications, Cloud och Security.

Här får du vara med och påverka ditt eget arbete samtidigt som du utvecklar Advania och våra kunder framåt. Du får även möjlighet att samarbeta med några av svenska IT-branschens mest kompetenta och ödmjuka personer. Vi stöttar varandra i både leverans- och kundteam - tekniska specialister, projektledare, leveransansvariga, säljspecialister och konsultchefer från Advanias sida i nära dialog med beslutsfattare och tekniker hos våra kunder.

Vi formar rollen utifrån dina erfarenheter, kompetenser och drivkrafter. Hos oss finns möjlighet att arbeta med bland annat:

  • Transitions-, transformations- och förändringsprojekt
  • Standardisering, effektivisering och automation av arbetssätt och system
  • Drift och underhåll i centralt managerade kundmiljöer, larmhantering och felsökning
  • Teknisk rådgivning och förslag på tekniska lösningar utifrån kundernas behov och utmaningar
  • Proaktivt arbete med att utveckla och förbättra våra leveranser

Med tanke på att vi arbetar nationellt och har kontor från norr till söder vill vi gärna komma i kontakt med dig, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi ser såklart en fördel med att du har närhet till något av våra kontor då vi värdesätter det fysiska mötet.

Vad vi söker hos dig 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och ser att du kommer trivas som allra bäst hos oss om du är nyfiken och ödmjuk med ett intresse för IT/Tech, både tekniken i sig och hur tekniska lösningar kan möjliggöra utveckling i samhället.

Vi ser gärna att du har breda IT-kunskaper och trivs att delta i olika typer av uppdrag och projekt. Här får du möjlighet att fortsätta arbeta brett, men du kan även specialisera dig inom det område som motiverar dig lite extra. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har tidigare erfarenhet eller kompetens inom några av följande områden:

  • Cloud Operations - t.ex. Microsoft 365, Azure, AWS
  • Digital/Modern Workplace - t.ex. Microsoft Endpoint Manager (MECM, Intune), Klienthantering, AD, GPO
  • Infrastructure Operations - t.ex. VMware vSphere, Hyper-V
  • Network Operations - t.ex. WAN, LAN, Wifi, SD-WAN, NAC-lösningar, brandväggar, lastbalansering, Cloud Network
  • Server Operations - t.ex. Windows Server, ADFS, Azure AD, PowerShell, databaser

Ta chansen och joina Advania - ett av de ledande IT-tjänsteföretagen på marknaden! 

Skicka in en spontansökan redan idag! Vi välkomnar personer med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

 

Dela detta jobb

logo
Joina Advanias Managed Services!

Advania