itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Junior Java Developer i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Junior Java Developer i Stockholm

Vi söker nu en ambitiös Junior Java Developer till vår kunds team! Som Junior Java Developer kommer du att arbeta i ett team av utvecklare för att bygga och underhålla plattformar och applikationer. Du kommer att arbeta med modern teknologi i en dynamisk och agil miljö.

Vi söker nu en kreativ lagspelare med bra kommunikationsförmågor och en passion för teknologi. Vi värdesätter självständighet och förmågan att arbeta i ett snabbt tempo för att möta deadlines. Där vi erbjuder en utmanande och utvecklande roll inom en innovativ och framåtsträvande organisation. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med erfarna utvecklare och få chansen att utveckla dina tekniska kunskaper.

Vi ser att du har

  • Starka kunskaper i Java och relevanta ramverk

  • Kunskap i databashantering

  • Grundläggande kunskaper i webbutveckling (HTML, CSS, JavaScript)

  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team

  • En kandidatexamen i datavetenskap eller relaterat område är önskvärt

  • Vi letar efter en kreativ och ambitiös person som vill utvecklas inom IT-branschen. Som Junior Java Developer kommer du att ha möjlighet att lära dig från erfarna utvecklare och utveckla din tekniska kompetens.


Du erbjuds
Uppdraget pågår i tolv månader, med start omgående eller enligt överenskommelse och med goda chanser till förlängning. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen på hanna.kaponen@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Junior Java Developer i Stockholm

Jurek