itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-22

Ansök nu

JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG

Företag: SWISSLOG AB

Stad: Göteborg

Jobbkategori: IT

Roll: Systemutvecklare

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Vi letar efter

 • Har en högskoleexamen inom automation, mekatronik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning

 • Har kunskaper inom Java och SQL

 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av Oracle PL/ SQL, och/eller Oracle Forms & Reports

Som person trivs du med frihet under ansvar, samarbete och motiveras av problemlösning.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, med beredskap vissa tider på längre sikt

 • Placering: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Arbetsuppgifter

Academic Work söker nu en junior mjukvaruutvecklare med supportansvar till Swisslogs kontor i Partille. Swisslog befinner sig i framkant vad gäller framtidens intralogistik och nydanande teknik. Deras kunder befinner sig främst inom logistikbranschen, vilka de hjälper med tekniskt avancerade logistiklösningar. Exempel på lösningar som Swisslog tillhandahåller är utveckling av SynQ samt integrering av produkten AutoStore. SynQ är hjärnan i det automatiserade lagret som beräknar när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållning.

Du erbjuds

 • Kontoret i Partille, med ca 100 medarbetare, som bjuder på en välkomnande atmosfär. Här är det högt i tak med utrymme för diskussioner kring olika idéer och projekt.

 • Gruppaktiviteter arrangeras på veckobasis, vilket inkluderar tennis, innebandy eller lunchlöpning!

 • Swisslog erbjuder en långsiktighet och stora möjligheter att växa inom företaget. Tjänsten ger dig, som befinner dig i början av din karriär, en bred och stabil grund att bygga vidare på.

Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

I rollen som mjukvaruutvecklare får du, med Java som främsta redskap, arbeta med tekniskt komplexa lösningar tillsammans med ditt team och kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter vilka inkluderar programmering, testning och kundkontakt. Rollen är med andra ord delad, du kommer dels sitta med utveckling men också i support!

 • Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team, tillsammans möter ni kundernas behov vilket kan innefatta support, utveckling eller testning av mjukvara och andra system som Swisslog tillhandahåller.

 • För att trivas i rollen har du ett genuint intresse av programmering men även av kundkontakt då du kommer att jobba nära Swisslogs kunder. Till exempel kanske du får jobba på plats ute hos kund under ett projekt eller kanske genomföra en workshop för att demonstrera era system.

Dela detta jobb

JUNIOR JAVA DEVELOPER TILL SWISSLOG

Academic Work