itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Junior kundtjänst / IT-support

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Junior kundtjänst / IT-support

Vi söker dig som vill ta steget in i kundtjänst och support genom detta uppdrag hos en av våra kunder i Mölndal. Är du som person serviceinriktad, gillar att vara social i arbetet och trivs med goa kollegor? Då är detta jobb helt rätt för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att inta rollen som first line support tillsammans med ett växande team. Som supporttekniker arbetar du med både mail och telefonkommunikation. I rollen ingår det även att ta emot samt registrera inkommande ärenden i ett ärendehanteringssystem. Du kommer bland annat att hantera användare i Active Directory och Microsoft 365 samt ge support via fjärrstyrning.

Din profil och kvalifikationen
Som person ser vi att du är social, lösningsorienterad och har ett genuint intresse för teknik. Du är självgående och tar egna initiativ samt vill ständigt utvecklas. Du motiveras av att ge bra service och har en god kommunikativ förmåga. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Krav
- Mycket hög servicenivå
Meriterande
- Gått IT-gymnasium eller kurser inom IT
- Active Directory
- Office 365
- Microsoft 365
- Windows operativsystem
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ​mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Junior kundtjänst / IT-support

Centric Professionals AB