itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Webbproducent till kommunikationsbyrån Haus i Västerås

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Junior Webbproducent till kommunikationsbyrån Haus i Västerås

För dig som gillar ny teknik och är grym på att bygga i Wordpress finns nu chansen att få bli en del av teamet på Haus Web. Här är användarupplevelsen i fokus och du kommer, tillsammans med UX/UI-specialister och webb-utvecklare, få ansvara för att bland annat implementera designen till kundernas webb-projekt. Du får jobba i fler projekt parallellt som erbjuder både omväxling och utmaningar och där dina färdigheter är det enda som kan begränsa dina arbetsuppgifter.

Om tjänsten

Uppdraget passar särskilt för dig som är van vid att jobba med WordPress-baserade webbprojekt. Som Webbproducent hos Haus får du möjlighet att utveckla dina färdigheter inom UX/UI och digital strategi. Vi söker dig som är bekväm med högt tempo och som tycker om att hantera flera projekt samtidigt. Goda kommunikations- och samarbetsförmågor är avgörande för att trivas och lyckas i denna roll.

Utöver lockande arbetsuppgifter erbjuds du också ett generöst förmånspaket som gör uppdraget ännu mer attraktiv. Du får också tillgång till den senaste tekniken som hjälper till att skapa en produktiv och bekväm arbetsmiljö.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för att bygga ett lättanvänt WP-admin gränssnitt
 • Implementera designen till kundernas webbprojekt

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper av att bygga (inte utveckla) i WordPress
 • Har goda kunskaper i CSS, Elementor och Figma
 • Har goda kunskaper inom webb, så som WooCommorce, WCAG och teknisk SEO
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll alternativt en eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Vi söker dig som är

 • Kvalitetsmedveten
 • Problemlösande
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
 • Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Haus är en kommunikationsbyrå med fem affärsområden: Grow, Strategy, Society, Tech och Web. Nyfikenhet är deras viktigaste drivkraft. Tillsammans med deras uppdragsgivare skapar dom effektiv kommunikation som ökar försäljning, bygger starka varumärken och bidrar till samhällsutveckling.

 

 

Dela detta jobb

Junior Webbproducent till kommunikationsbyrån Haus i Västerås

Academic Work