itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juniora systemutvecklare till Multisoft!

Ansök nu

Juniora systemutvecklare till Multisoft!

Har du ett stort intresse för framtida system och automatisering? Har du nyligen tagit examen och är ute efter att kickstarta din karriär inom systemutveckling? Vill du dessutom arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Just nu söker Multisoft ett flertal Juniora systemutvecklare. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Multisoft är ett spännande bolag som arbetar med att bygga systemlösningar åt stora företag. Multisoft utvecklar och levererar automatiserade och anpassningsbara system som är både tids- och resurseffektiva så att deras kunder kan fokusera på kreativa uppgifter och långsiktiga mål i stället för trasslig administration. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare och över 400 levererade system.

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och deras ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020 och Sveriges 6:e bästa arbetsplats 2022 (Great Place To Work, medelstora organisationer).

Softadmin® är Multisofts low-code plattform där de skapar anpassningsbara, integrerade och automatiserade systemlösningar åt sina kunder. Det är marknadens mest effektiva low-code plattform som bygger på standardkomponenter med en stor flexibilitet och skalbarhet. Några av kunderna som Multisoft har hjälpt är Volvo, Ica, Vattenfall och Swedbank. Här kan du läsa mer om några av deras kundcase.

Hos Multisoft erbjuds du:

  • En arbetsplats som värderar socialt engagemang och arbete tillsammans för att skapa en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur

  • Konferensresor varje år - varav en i Sverige och en utomlands

  • Medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar inom bland annat mat, musik och träning

Arbetsbeskrivning

Som Junior systemutvecklare hos Multisoft kommer du att arbeta i projektform och nära Multisofts kunder för att kunna förstå deras behov och krav. I rollen ingår en hel del problemlösning där programmering är ett av verktygen som används. Här får du även möjligheten att arbeta med lösningsarkitektur och systemutveckling i lösningar byggda med plattformen Softadmin®. Som en del av teamet kommer du kunna fördjupa dina kunskaper och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Du kommer att börja med en väletablerad onboarding-process och introduktion som säkerställer att du får de verktyg och kompetenser som behövs. Med ditt intresse för automatisering och effektivisering kan du se fram emot nya utmaningar och att få skapa system med stort bestående värde.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, eller tar examen om 6-8 månader

  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

  • Har ett intresse för automatisering och effektivisering

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Multisofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Juniora systemutvecklare till Multisoft!

Academic Work