itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundtjänst + IT = Sant!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Kundtjänst + IT = Sant!

TietoEvry och Academic Work i Örebro har ett väletablerat samarbete där vi under åren har rekryterat ett flertal supportstjärnor till TietoEvrys servicedesk. Är du i startgroparna av din karriär och tror att kombinationen IT och service kan passa dig perfekt? Eller har du alltid gått och längtat tills möjligheten att få in en fot i IT-branschen dyker upp? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Företag: Tieto Sweden AB

Stad: Örebro

Jobbkategori: IT

Roll: Kundtjänst First Line

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Vi söker dig som

 • Har en genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT, men som minst, ett IT-intresse. I din ansökan ska ditt IT-intresse framgå tydligt.

 • Har erfarenhet av kundkontakt och trivs med att hjälpa kunder.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kundkontakt sker på båda språken i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

 • Har en bakgrund från 1st eller 2nd line support och drivs av att gräva djupt i olika former av felsökningar.

 • Har kommit i kontakt med Active Directory och/eller har erfarenhet av Citrix och Exchange.

Som person är du:

 • Resultatinriktad

 • Serviceinriktad

 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Omgående enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, varierande arbetstid mellan 7:00-15:30 och 8:30-17:00

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos TietoEvry.

 • Placering: Örebro, Norrbackavägen 7

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEvrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Arbetsbeskrivning

Två av Nordens största IT-leverantörer slogs ihop under 2020 och har blivit TietoEvry, ett nordiskt företag för digitala tjänster. Vi söker nu för deras räkning fler IT-supporttekniker till kontoret i Örebro. TietoEvry värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som vi vill att du som söker känner igen dig i och kan motiveras av. Genom att fokusera på dessa områden kommer du vara med att skapa både arbetsglädje och kundnytta!

Du erbjuds

 • Möjligheten att få in en fot i IT-branschen.

 • Att bli en del av ett team som har stark sammanhållning, god laganda och som strävar mot gemensamma mål.

 • En dedikerad och engagerad konsultchef från Academic Work.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Som IT-supporttekniker hos TietoEvry kommer du att arbeta med att leverera den bästa tänkbara servicen till företagets kunder. Målet för TietoEvry är att vara den bästa servicedesken i Sverige.

Här arbetar du tillsammans med ditt team för att lösa era företagskunders IT-utmaningar. Supportärendena som kommer in tar ni emot via mail eller telefon och ditt arbete är sedan att göra prioriteringar efter behov och tid. Det kan till exempel handla om servrar som ligger nere, lösenordsbyten, kontoadministration eller ärenden av tyngre karaktär där du med din IT-kunskap står till hjälp för att lösa problemen.

Dela detta jobb

Kundtjänst + IT = Sant!

Academic Work