itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kursadministratör till Teknik och träningscenter på KSU

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Kursadministratör till Teknik och träningscenter på KSU

About the job

Är du en driven koordinator och administratör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu söker vi en kursadministratör till KSU Teknik och träningscenter (TTC) i Forsmark

Om jobbet
Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, KSU, kompetenssäkrar de svenska kärnkraftverkens personal genom såväl teoretisk utbildning som träning i fullskalesimulatorer. Företaget befinner sig i utveckling för att möta framtida behov och erbjuder dig med rätt kompetens och god samarbetsförmåga stora påverkansmöjligheter och stort ansvar. Vi inleder även ett samarbete med General Electric – Hitachi då vi blir Training Service Provider för kommande SMR anläggningar. Verksamheten, som också innefattar information i kärnkraftsfrågor och analys och återförande av drifterfarenheter, bedrivs vid våra utbildningsenheter i Forsmark, Oskarshamn och Ringhals. KSU, med ca 170 anställda och huvudkontor i Nyköping, ingår i Vattenfallkoncernen. 

Enheten Teknik och träningscenter är KSUs senaste tillskott av lärmiljö. Anläggningen vänder sig till organisationer med behov av erfarenhets- och kunskapsuppbyggnad för personal som arbetar i miljöer med höga säkerhetskrav. Träningscentret är förlagd i Forsmark och bidrar till att alla svenska kärnkraftverk får en säker, stabil och effektiv drift samt erbjuder utbildning till övriga aktörer i branschen.

Teamet på TTC består av 5 drivna medarbetare med varierande erfarenhet- och utbildningsbakgrund som tillsammans arbetar mot gemensamt mål om att leverera träning i framkant i unika lärmiljöer.

Dina arbetsuppgifter

Kursadministratören koordinerar aktiviteter i ett utbildningsuppdrag enligt relevanta processer och rutiner där du tillhandahåller högklassig administrativ service enligt avdelningens/enhetens behov. Tjänsten har stor variation i arbetsuppgifter där kundnöjdhet står i fokus. Som kursadministratör utför du allt från enklare uppgifter till att samverka och koordinera med uppdragsbeställaren i planering, produktion, genomförande och uppföljning/avslut av utbildningsuppdrag i en industri- och processorienterad miljö. IT- och systemförståelse är en naturlig del av verksamheten som kursadministratören verkar i. Detta innebär att kursadministratören hanterar och administrerar utvärderingsverktyg för deltagare, uppdaterar tillämpliga databaser, rapportera enklare ekonomiska uppdrag samt rapportera statistik till ekonomiavdelningen. I rollen ingår även en del kursförvaltning samt att vara kurssamordnare. Du får även möjligheten att besöka andra siter och kontor för erfarenhetsutbyte med andra administratörer.

Vi erbjuder dig en blandning av teknik, lärande och pedagogisk utveckling. Du kommer att ingå i ett team som värdesätter öppenhet, samarbete och som arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap. För oss är din utveckling viktig, därför kommer vi att uppmuntra dig till att utveckla dina kunskaper och ge dig möjlighet att växa genom nya utmaningar. Med bra arbetsvillkor och ömsesidigt förtroende, erbjuder vi dig hög flexibilitet och balans mellan arbete och privatliv

Your profile

Du har

  • Gymnasieexamen alternativt arbetslivserfarenhet arbetsgivaren anser likvärdig

  • God administrativ förmåga

  • God IT- och systemförståelse inom exempelvis SAP, Sharepoint, Officepaketet, Ekonomi uppföljningssystem,

  • Körkort B

  • Flytande i både tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du har

  • Projektledarutbildning eller erfarenhet av att arbeta med projektadministration

  • God användare av Adobe Creative Cloud

Som person har du en god organisatorisk förmåga, trivs med att arbeta tvärfunktionellt samt att du motiveras av att driva dina egna processer framåt. Du har lätt för att skapa relationer och att upprätthålla ett bra kontaktnätverk med kunder och andra intressenter. Vidare har du en positiv inställning till arbetet, är serviceinriktad, noggrann och flexibel då du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Additional information

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Placeringsort: Forsmark

Känns detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan med cv och personligt brev senast den 26 mars, 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Joachim Lindström, 0703608144 alternativt Maria Skogqvist, 0705675107.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryterare Summer Lovlinger, 070-19 456  64.

Fackliga representanter för denna tjänst är Mikael Stenmark, mikael.stenmark@ksu.se (Unionen), Johan Kjellberg, johan.kjellberg@ksu.se (Ledarna), Ingemar Eriksson, ingemar.eriksson@vattenfall.com (SEKO) samt Rolf Ohlsson, rolf.olsson@vattenfall.com (Akademikerna).

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Förutom säkerhetsprövning genomförs även drogtest.

Dela detta jobb

Kursadministratör till Teknik och träningscenter på KSU

Vattenfall AB