itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu bygger vi nytt team för blivande NMS/DevOps Engineers!

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Nu bygger vi nytt team för blivande NMS/DevOps Engineers!

Vi söker nu för kunds räkning dig som är i början av din karriär eller som vill ta nästa steg efter ditt första jobb. Vår kund står inför stora och spännande förändringar bland annat med nya krav som drivs fram i takt med utbyggnaden av 5G. Till detta kommer behovet av att skapa nya system som löser olika typer av dimensioneringar i nätet. För det behövs det rätt personer som vill vara med på resan i att bygga nytt och i slutändan se till att allt fungerar och förvaltas på bästa sätt.

En chans för dig som vill vara med i ett tidigt stadium och även ta din egen karriär i en ny riktning.

Team – en unik möjlighet
För att kunna hjälpa dig ta nästa steg och accelerera ditt kunskapsbyggande samt hjälpa vår kund att ha rätt kompetens både nu och för framtiden är detta upplägg en del av ett speciellt utvecklat Team-upplägg där du med stöd av en senior specialist får rätt handledning för att du skall kunna utvecklas såväl tekniskt som personligen. En unik möjlighet för rätt kandidat att snabbt bygga ny kompetens in i en ny roll.
I fokus står din individuella utveckling genom:

 • Teknisk coachning och vägledning från en senior specialist

 • Rätt arbetsuppgifter utifrån en individuell utvecklingsplan

 • Skräddarsydd onboarding och utbildningsplan

 • Tydligt formulerade mål

 • Löpande assessments för att mäta din utveckling

Ett strukturerat sätt för att accelerera ditt kunskapsbyggande så att du snabbt blir produktiv.

Detta kommer du att göra
Du kommer att gå in i en junior roll som Network Management System Engineer med ett fokus på systemförvaltning. Teamet du ingår i har tydliga mål och krav och du kommer att komma rakt in i stora och spännande förändringar när organisationen du tillhör skall bygga helt nya system för drift och provisionering av core nätverk. Rollen är bred och du kommer att vara med i utvecklingsfasen av systemet och bland annat arbeta med:

 • Automatisering av funktioner

 • Utvärdera och säkerställa driften av miljön

 • Kravställning i utvecklingen

 • Samarbete för att säkerställa en bra utrullning av system

I slutändan kommer du att ha kunskap och en plattform för att axla en roll som NMS/DevOps Engineer.

Vem söker vi?
Du är i början av din karriär och vill nu ta ditt första eller nästa språng utvecklingsmässigt. Du är både svensk- och engelsktalande. Till denna tjänst ser vi att det viktigaste är att du har en bakgrund inom IT och ett stort intresse för teknik.
Det finns en tydlig målbild på var vi vill att du skall komma utvecklingsmässigt, allt behöver inte finnas på plats idag men det vi ser som bra grund är:

 • Du har en relevant bakgrund inom IT – via utbildning och/eller arbete.

 • Erfarenhet från 1st line eller 2nd line support

 • Meriterande är erfarenhet inom Nätverk (Cisco/Juniper är meriterande)

De tekniker/områden och språk som är i fokus och som det är bra om du har förståelse för eller kunskap om är: Python, Git implementationer, Jenkins, Artefakthanterare/server, Ansible, Docker / Kubernetes, VMware

 

Dina kunskaper är viktiga men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din ambition och drivkraft. Vi ser att du är initiativtagande, ansvarstagande och framförallt har en passion för teknik.

 

Din framtid
Du kommer att direkt bli en del av ett team med konkreta leveranser i verksamheten. Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser.
Du kommer initialt att vara anställd av Ed:Za. I förlängningen kommer du att bli en del av vår kunds egen organisation om allt går enligt plan.
Du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.

Urval sker löpande så ansök direkt. Eventuella frågor kring tjänsten och processen hanteras av Ed:Za.

 

 

Dela detta jobb

Nu bygger vi nytt team för blivande NMS/DevOps Engineers!

EdZa AB