itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Operatörer till produktion i Albyberg

Företag Foodmark AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Operatörer till produktion i Albyberg

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 820 miljoner. Med ca 250 anställda i Sverige verkar vi inom Foodmark med syftet att sprida vår passion för mat och människor för att göra Sverige lite godare. Inom Foodmark återfinns välkända varumärken som Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt samt Jensens såser. 

ViärendelavFoodmark.png

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss och ta dig an en roll som operatör i vår produktionsanläggning i Albyberg? I Albyberg sker tillverkning, fyllning och packning av våra produkter. Fabriken fungerar även som vårt centrallager varifrån färdiga produkter skickas till våra kunder dagligen.

Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du med tillverkning och hantering av livsmedel. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förberedelser av råvaror, tillverkning, blandning och fyllning av färdig produkt samt paketering. Rollen innebär även att sköta driften av maskiner och utrustning men även en del manuellt arbete t ex disk, rengöring och dokumentation. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, ansvarstagande och samarbete.

Arbetstiden är primärt förlagt på tvåskift, dvs du arbetar alternerande förmiddag och eftermiddag varannan vecka.

Vem söker vi?
Som person är det viktigt att du är noggrann och samarbetsvillig. För dig är det även självklart att ta ansvar för ditt arbete och att hålla tider. Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror också att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker.

Du ska också:

  • Vara minst 18 år
  • Ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Kunna arbeta skiftgång
  • Vilja och klara av att arbeta fysiskt, då arbetet innehåller en del fysiska moment.

Meriterande är:

  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet från produktionsmiljö
  • Truckkort (A)

Vi erbjuder
Foodmark erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner som bland annat frukost, subventionerade luncher och friskvårdsbidrag. Kollektivavtal med livsmedelsarbetarförbundet tillämpas.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid till mitten på augusti med möjlighet till förlängning. Tillträde sker under våren.
Välkommen med Din ansökan i form av CV och personligt brev via vår hemsida foodmark.se. Sista ansökningsdag är 12 mars. Tester (personlighets- och logiskt tänkandetest) ingår som en del i urvalsprocessen.

Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta följande:

  • Behzad Bahramji, Driftchef, behzad.bahramji[at]foodmark.se
  • Ewa Zajac, Driftchef, ewa.zajac(at)foodmark.se
  • Halil Gökalp, Driftchef, halil.gokalp(at)foodmark.se

Dela detta jobb

logga
Operatörer till produktion i Albyberg

Foodmark AB