itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sanmina Örnsköldsvik söker testingenjörer!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Sanmina Örnsköldsvik söker testingenjörer!

Är du sugen på en ny utmaning? Är du examinerad ingenjör och vill ha möjligheten med att arbeta med produkter som är helt nya på marknaden? Missa då inte chansen att bli en del av Sanmina i rollen som testingenjör. Ansöka redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Sanmina är ett världsledande företag med 25 års erfarenhet av att designa och tillverka produkter till sina kunder. Dessa kunder återfinns i en bredd olika branscher inom bland annat medicin, industri och multimedia. Sanmina har ca 38 000 anställda världen över, varav 260 i Örnsköldsvik. Testingenjörsteamet består av sex medarbetare som kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet och god stämning i gruppen. Du kommer sitta i öppet kontorslandskap tillsammans med dina kollegor och ha nära tillgång till produktionen för att kunna ha en god överblick kring produkten. Du erbjuds ett spännande arbete med högt tryck och goda utvecklingsmöjligheter då du kommer få arbeta med olika branscher och produkter som du aldrig tidigare arbetat med. Sanmina arbetar bland annat med produkter som gör samhällsnytta inom vården.

Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör kommer du arbeta med utvecklingen av produktionstester för våra kunders produkter. Sanmina tar fram olika typer av produktionstester beroende på vad som ska testas, vilket innebär testutveckling av kretskort, delmontage och slutmontage. Tillsammans med ditt testteam kommer du att arbeta med allt ifrån startup till stora koncerner över hela världen.

Vi söker dig som

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekanik eller liknande utbildning.
  • Behärskar svenska och engelska, detta då båda språken förekommer internt och externt.

Har du erfarenhet av Labview är det meriterande, men det viktigaste är att du har kunskap inom programmering och har rätt inställning att lära.

Som person är du:

  • Strukturerad
  • Analytisk
  • Kvalitetsmedveten
  • Serviceinriktad
  • Självgående

Övrig information:

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Själevad, Örnsköldsvik

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går löpande igenom urvalet och annonsen kan stängas ner då urvals- och intervjufasen tar vid.

Information om företaget

Läs mer om Sanmina här!

 

 

Dela detta jobb

Sanmina Örnsköldsvik söker testingenjörer!

Academic Work