itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Red Team / Hacker / Penetrationstestare

Ansök nu

Senior Red Team / Hacker / Penetrationstestare

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu flera engagerade och initiativtagande red team operatörer till accessutvecklingskontoret. Är du den vi söker kan vi erbjuda en miljö med unik kompetensbredd, stor gemenskap och goda möjligheter till utveckling. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som red team operatör hör du till avdelningen för cyberverksamhet, accessutvecklingskontoret. Du kommer att bidra till att stärka skyddet mot kvalificerade IT-angrepp från utlandet hos samhällsviktig verksamhet i Sverige samt att utveckla och leverera access- och exploateringsförmåga till signalunderrättelseverksamheten.

Denna rollens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Utföra red team operationer.

  • Forskning och utveckling av verktyg.

  • Omvärldsbevakning inom IT-säkerhet.

  • Testa och utveckla access-metoder.

Resultatet av dina insatser kommer att leverera direkt verksamhe

Dela detta jobb

Senior Red Team / Hacker / Penetrationstestare

Försvarets Radioanstalt